Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2022

    Zamówiony na 15-6-22 jako pre-order, wiadomość wysłana 02-07, otrzymana dziś 15-07-22. Żaden ślad tak nerwowo nie czekał, otrzymał dziś pocztę. Oprogramowanie Edge TX, kije zdecydowanie różnią się od siebie. Wiele wstępnie zaprogramowanych modeli, śmigłowców, samolotów i quadów. Jestem z niego zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Zamówione w dniu 22-04-2022, przybyło 06-07-2022. Nie ma problemu z celnikami. Uszczelnienie i etykiety poprawnie deklarują wymagane ag01 czarne elrs. Tylko typowe szare opakowanie zabezpiecza oryginalne pudełko zdalne. Pudełko było lekko za ciasne, nic poważnego. Ale bardzo się cieszę, że to wygląda dobrze. Nie otworzę na chwilę, przepraszam, że nie umieściłem więcej zdjęć. Mogę nie być w stanie utrzymać władzy z powodu gospodarki. Jeśli w końcu ją otworzę, zostawię zdjęcie i więcej szczegółów. Dobra obsługa, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Radio zostało dostarczone wczoraj w idealnym stanie, już przetestowane i wydaje się, że wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami, muszę skonfigurować wszystkie rzeczy, a następnie przetestować moje quady, dziękuję, A +++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Jeszcze nie przetestowane. Ale wygląda na to, że jesteś szalony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Bardzo dobrze zrobiona. Nawet ma silnik wibracyjny 😂 Oznaczenia FC i CE są prawidłowo zadeklarowane. Bardzo, bardzo gorąca iskra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Najnowocześniejsze nadajniki RC. Przedmiot został szybko wysłany, ale dostawa przez GLS była uciążliwa, skończyłem odbierając paczkę w magazynie GLS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Wszystko ok i niesamowite AG01 gimbals

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Wszystko ok idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    To jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$66.99
    • US$189.99
    • US$18.99
    • US$195.99
    • US$113.99
    • US$61.99
    • US$8.50