Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Wygląda niesamowicie, kije są bardzo dobre. Jestem tym bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo dobry funke!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Przybyli siedem dni wcześniej. Brak uszkodzeń Cena i jakość idealnie... Gimnastyka czujników Halla jest wysokiej jakości! Dodatki w pudełku są miłym bonusem Naklejki, kabel USB do typu C, dodatkowe pióra, wytrzymałe na szyję, 2 metalowe pierścienie w zamówionym kolorze (Są one po to, aby twoje gimbals głębiej w kadrze) Polecany do zainstalowania, Porównuje freestyle do moich uczuć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Mam dokładnie to, co zamówiłem! Twarz kontrolera jest nieco bardziej szara niż na zdjęciu, ale nadal wygląda na dynamit! Bardzo zadowolony! Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    W tej chwili jest to zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do wydajności i najbardziej programowalne opcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo ładne radio dla każdego rodzaju samolotu / śmigłowca / Quadcoper. Multi Protocol Transmisja jest taka miła funkcja i open tx jest po prostu świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Radio jest wysokiej jakości i przekroczyło moje oczekiwania. Bardzo dobra cena za funkcjonalność i jakość wykonania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    ++++ Chociaż przybył trochę później, czas oczekiwania był bardzo dobrze zrównoważony. Wszystko poszło świetnie, dzięki ++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 229
    • Ft9 136
    • Ft4 184
    • Ft7 230
    • Ft60 593
    • Ft148 362
    • Ft13 185
    • Ft81 763
    • Ft207 709
    • Ft2 651
    • Ft10 659
    • Ft9 898
    • Ft48 133
    • Ft12 562
    • Ft107 677
    • Ft5 272
    • Ft59 343
    • Ft25 054