Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Nadajnik za rozsądną cenę. OpenTx i duży, dobrej jakości ekran sprawiają, że to radio naprawdę się wyróżnia. Miałem 3 radia Futaba i 2 radio Spektrum, wszystko dobrze, ale myślę, że jeśli szukasz równoważnej funkcji w radiu przez Futaba lub Spektrum teraz, zapłacisz od 800€ do ponad 1000€. W mniej niż 250 €, to ma dużo Bang dla Bucka! Będąc w trybie wieloosobowym, mogę używać każdego z moich starych odbiorników, jak również radia dla wielu dostępnych modeli RTF, które mają niezbyt częste protokoły i zazwyczaj są tanie nadajniki połączone z samolotem. Możesz wrzucić Crossfire do tego radia i masz transmisję na odległość w zasięgu ręki. Niestandardowa zdolność OpenTx jest niesamowita. Możesz dostosować radio do swoich gustów, dodając grafikę, dźwięki i skrypty. W kilku prostych krokach, mam dane GPS z modelu i inne dane telemetryczne z samolotu wysłane do radia, i wyświetlane jako dane, które też są zalogowane lub nawet wyświetlane na wbudowanej mapie. Świetnie, że znalazłeś samolot, jeśli kiedykolwiek spadnie od ciebie. Nigdy wcześniej nie myślałem, że jest to możliwe, ale teraz jest to tak łatwe. Czekałem kilka tygodni na wydanie Maxa, ale możemy za to winić obecną pandemię na całym świecie. Podoba mi się moje srebrne wydanie, i może pozwoli mi później zaktualizować niektóre części, być może z niebieskim zestawem anodyzowanym w późniejszym terminie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Jest w bardzo ładnym, solidnym, zawiasowym blokiem do przechowywania pianki, z przewodnikiem szybkiego startu i arkuszem naklejek. Również kilka zapasowych sprężyn gimbalowych i anodyzowane otoczenie. Podręcznik użytkownika jest dostępny online w pdf. Cieszę się, że to ustawię, bo przenoszę się z Spektrum. Wieloprotokół to fantastyczna koncepcja. Spersonalizowałem swoje z naklejkami i jakimś termometrem na antenie. Dotarł w 9 dni do Australii z magazynu w Chinach przez AU Direct Mail.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Отличная апаратура за свои деньги. Порадовала комплектация: защитная пленка (правда её я наклеил по рагульному), шейный ремешок, дополнительные металические вставки под стики и пружины для регулировки стиков, USB кабель для зарядки и подключения к симулятору и прочее. Доставили примерно за 3 недели + время на растаможку в Украине. Очень помогла опция tariff insurance. После того как предоставил на Bangood счет и квитанцию об уплате сборов, буквально за пару дней компенсировали 100% моих затрат на карту с которой осуществлялась покупка пульта. Коптера у меня пока нет, учусь в симуляторе. Со всеми настройками еще не разбирался, но первое впечатление хорошее. Это моя первая аппа и сравнить не с чем, но как мне кажеться она хороша. Стики на холах работают хорошо, переключатели 2-3 позиционные тоже достаточно качественные. Крутилки немного не качественные и люфтят чутка, но вряд-ли я ими буду пользоваться. В целом, я очень доволен покупкой. Осталось докупить остальные девайсы ФПВ комплекта)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jakość i wykonanie jest najlepsze. Jeśli masz również możliwość programowania różnych klap itp, jest to właściwie bardzo proste. Na Youtube są prawie wszystkie filmy, które ci pomagają. Bardzo mi się to podoba. Wyraźne zalecenie zakupu PS.: Ta edycja jest 1000 razy piękniejsza od tańszych tx16s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Długa wysyłka, długa realizacja zamówienia, utkwiła w chińskich celnikach, w końcu dwa miesiące. Pracownicy sklepu przeprosiły za niedogodności i pobrały 300 punktów jako rekompensatę za oczekiwanie. Numer toru został namierzony, ale zmieniony na terytorium Federacji Rosyjskiej. Pakowanie lekko mięty, apa bez uszkodzeń. W zestawie nie ma baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Arrived fast and safe.. It came neatly packaged in less than 2weeks which is very fast. Even though logistics is a bit concerning due to covid restrictions. But alas! it came and i'm happy because i was really excited about this radio. Due to the fact that it is a Multi-protocol radio which can bind to different receivers. I made an unboxing video of RadioMaster TX16S Max edition on my youtube channel link below: https://youtu.be/ofDf1fO0JOU Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wybrałem srebro, dla mnie wygląda ponadczasowo niż w innych kolorach, ale tylko ja. Lubię radio i czuję się dobrze w dłoni, ale nakładam taśmę na skórę, żeby nie czuć się mokra na rękach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jeśli chcesz uzyskać kontroler dla wszystkich swoich modeli, lub jesteś nowy w hobby, to zdecydowanie jest to świetne rozwiązanie. Nie potrzebujesz nic więcej, skoro TX16S jest tak uniwersalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Niesamowity system sterowania radia! Po 33 latach w przemyśle RC, mogę powiedzieć, że ten system jest.. Niesamowite!, dobrze wyprodukowane i ozdobione cechami, które pokochają prawdziwi modelarze. Jego cena jest po prostu genialna. Każdy, kto mówi co innego, jest po prostu zazdrosny i zarozumiały, że kiedy przepłaca za swój system oparty na nazwie i wierze, że nie jest on oparty na rzeczywistości. To nie są śmieci!!! Radiomaster zdobył świat przez burzę i wygrał najlepsze radio 2020 roku. Jeśli rozważasz „modernizację" nigdy nie będziesz rozczarowany!, ale możesz czuć, że zapłaciłeś o wiele za dużo wcześniej. Radiomaster i Banggood to doskonały zespół oparty na wykonaniu. Niewiarygodna wartość dla pieniędzy. Nie daj się oszukać kupując coś mniej za dużo więcej. RadioMaster jest przyszłością naszego ukochanego hobby! Dziękuję Banggood za to, co jest najlepszym produktem, który mam przegląd do tej pory. Absolutnie kocham to!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Это то чувство когда берёшь в руки вещь и понимаешь, что это качество! Спасибо производителям, продавцу и всем участникам транспортировки!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 146
    • Ft4 330
    • Ft7 146
    • Ft22 588
    • Ft6 496
    • Ft60 034
    • Ft7 734
    • Ft55 702
    • Ft13 614
    • Ft2 646