Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(312)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(312)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    Najlepszy aparat 2020 roku! Polecam zakup z modułu TBS Crossfire i odbiorników - o wiele bardziej opłacalne. Prędzej czy później każdy przenosi się do 900mHz, ponieważ tylko „bezpośrednie połączenie z drutami" jest bardziej wiarygodne niż Crossfire!!! ;-) Więcej zdjęć na moim Instagramie @slavius.fpv

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Prawdziwe najlepsze rozwiązanie dziś - OpenTX TBS Crossfire jako aplikacja! Paczka była na ponad miesiąc, sprowadziła do domu kuriera SDEC. Nie zapłaciłem nic więcej! Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Więc czekałem dwa miesiące, miesiąc przed zamówieniem, druga dostawa, ale warto, to było przez odprawę celną od dawna, otworzyło się, ale wszystko jest tam. Dziękuję sprzedawcy, jestem bardzo zadowolony. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Ostatnio zamówiłem radiomaster TX16, kilka dni temu przyszedł do mnie. Opakowanie było w idealnym stanie i dobrze zapakowane. Jeszcze ich nie wypróbowałem, ale z baterii już wykonanych na działa dobrze. Poza tym zamówiłem osłonę węglową i rozmontowałem i wymieniłem to wygląda nieco bardziej elegancko. Wokoło dobrych usług i jestem bardzo entuzjastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Do Mexico City potrzeba prawie dwóch miesięcy. Dostarcza 3 anteny, 3 nieśmiertelne anteny, 3 nanoodbiorniki, 1 ochraniacz ekranu, 3 koperty (każda z termofitem, kablami i złączem), 1 zestaw sprężyn do gimbala, chip, Łańcuch kluczy i kabel USB-C. Doskonałe i dostosowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Przybyłem dzisiaj, transport zgodnie z opisem. Opakowanie jest własnym pudełkiem, ponieważ miało tylko jedną torbę, która pokrywałaby nazwę, jak logo. Wszystko jest idealne. Mógłbym użyć breloczka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Naprawdę niezwykłe, Linux świata RC, ten nadajnik jest wieloprotokołowy, a gdzie nie ma aktualizacji, montuje się za Crossfirem. Zawsze latałem z Graupnerem i Spectrumem, ale jesteśmy na innej planecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Więcej niż 40 dni, aby mieć paczkę i dodatkowo płacimy koszty wysyłki to wstyd Naprawdę dawno temu nie zamawiałam od ciebie, ale żałuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Świetne radio, chociaż mam małe problemy z kalibracją gimbala, ale jestem pewien, że uda mi się to rozgryźć z radiomasterem. I naprawdę odszedł dla OpenTX 2.4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zostało nietknięte, opakowanie z pocztą Federacji Rosyjskiej. W symulatorze wszystko działa, Na ulicy nie został jeszcze przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 249
    • Ft52 735
    • Ft6 502
    • Ft5 722
    • Ft91 800
    • Ft3 010
    • Ft47 535
    • Ft5 300
    • Ft4 637
    • Ft33 139
    • Ft6 625
    • Ft6 023
    • Ft7 951
    • Ft5 963
    • Ft3 974
    • Ft3 311
    • Ft60 255
    • Ft78 333