Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(369)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(369)
    • 5 Star(358)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Гарнітура супер. Зроблена руками. Приємна на дотик, дуже м'який хід стіків. Особливу увагу хотів привернути до продавця. Відправив швидко. Після проходження таможні в Україні, нарахували 74 $. Оскільки я страхував перед відправкою 37 $, то звернувся в сервіс, для повернення грошей. Відповіли негайно, дуже чемний коллектив, приємне спілкування, весь час перепитували чи не прийшло нарахування. Через 2 суток 74 $ було повернуто. Саму гарнітуру протестував на симуляторі, поки нема нагоди перевірить ззовні. Прошивається, та працює як слід. Читав в отзивах що коробка бува приходе мов м'яч, в моєму випадку квадратна.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Bardzo wysokiej jakości instrument. Długo wisi na granicy, ale ogólnie 22-23 dni dostawy. Tor został obsłużony. Wszystko zgodnie z zestawem Pudełko jest trochę zgniecione, ale to świetne pudełko ochronne. - Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Więc czekałem dwa miesiące, miesiąc przed zamówieniem, druga dostawa, ale warto, to było przez odprawę celną od dawna, otworzyło się, ale wszystko jest tam. Dziękuję sprzedawcy, jestem bardzo zadowolony. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Ostatnio zamówiłem radiomaster TX16, kilka dni temu przyszedł do mnie. Opakowanie było w idealnym stanie i dobrze zapakowane. Jeszcze ich nie wypróbowałem, ale z baterii już wykonanych na działa dobrze. Poza tym zamówiłem osłonę węglową i rozmontowałem i wymieniłem to wygląda nieco bardziej elegancko. Wokoło dobrych usług i jestem bardzo entuzjastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Spark przybył dziś po dobrych 10 dniach. Świetne opakowanie. wygląda absolutnie wysokiej jakości i robi bardzo dobre wrażenie. Ponieważ można powiedzieć, że Ebay był wczoraj. Trzymaj się, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Do Mexico City potrzeba prawie dwóch miesięcy. Dostarcza 3 anteny, 3 nieśmiertelne anteny, 3 nanoodbiorniki, 1 ochraniacz ekranu, 3 koperty (każda z termofitem, kablami i złączem), 1 zestaw sprężyn do gimbala, chip, Łańcuch kluczy i kabel USB-C. Doskonałe i dostosowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Przybyłem dzisiaj, transport zgodnie z opisem. Opakowanie jest własnym pudełkiem, ponieważ miało tylko jedną torbę, która pokrywałaby nazwę, jak logo. Wszystko jest idealne. Mógłbym użyć breloczka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Sprzedawca 5 punktów. Post Rosji 0 punktów, zgubiony pakiet, znaleziony miesiąc później. Zamówienie jest warte swojej ceny, bardzo wysokiej jakości. - To dobra inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Shipped with openTX (2.3.11) and preinstalled TBS agent lite. MicroTX needs an update (maybe only for me) to work/bind with my existing nanoRX - took 2mins, super easy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    W końcu się zjawiła. Jechałem dwa miesiące. Już zacząłem się denerwować, pisząc na poparcie. - Wyglada swietnie. Przetestuję. Nie płacił żadnych opłat celnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.35
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$8.04
    • US$63.99
    • US$522.05
    • US$78.53
    • US$11.54
    • US$69.29
    • US$15.99
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$179.99
    • US$29.50