Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2754)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(2754)
    • 5 Star(2676)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    TX16A przyjechał dzień po baterii - świetny moment. Spędzili wiele godzin (dni) poznając modele radiowe i programowe. Wciąż wiele do nauczenia. Mam mnóstwo pytań. Rozczarowany, że nie ma w tym kołnierzyka RadioMaster! Rozumiem, że to część paczki? Radio i bateria przybyło wcześniej, że podano na stronie internetowej - dzięki za to! Moim jedynym problemem jest to, że jest luka, w której karta Micro SD jest włożona między uchwytem a futerałem, na dole radia i udało mi się umieścić kartę w luku i zdjąć tył, żeby ją odzyskać! Ogólnie jestem pod wrażeniem produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Otrzymany w moim miejscu zamieszkania, kupiony w dniu 08-12-2020 i otrzymany w dniu 04-01-2021, wakacje końcowe nie otrzymane wcześniej. Radio jest gotowe, bardzo dobry chwyt, bardzo mi się podobało. Przeprowadziłem testy na receptorach V8 i X8R, a także z odbiornikiem Orange DSM i innym odbiornikiem Turnigy 9x V2, wszystkie mają połączenie bez problemów, najwyraźniej działa idealnie... Później będę mówił więcej o radiu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Naprawdę lubię to radio. Ma tyle garnków i przełączników, których nigdy nie powinno ci brakować. Przypadkowo zamówiłem wersję trybu 1, kiedy jestem przyzwyczajony do trybu 2. To było dość proste, aby otworzyć się i przejść na tryb 2, co sprawia, że myślę, że byłoby proste dostosować wszystko inne w radiu. OpenTX też jest super. Wiele opcji do wykorzystania dla swoich modeli. Można łatwo dodać własne zdjęcia i dźwięki, jeśli chcesz. Podoba mi się pudełko z pianką, które przyjechało radio, wydaje się dość trwałe i pomaga w podróży. Załączony breloczek i naklejki są całkiem niezłe; kilka fajnych dodatków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Wygląda bardzo fajnie. Kolorowy wyświetlacz jest nadal dość niezwykły, ale wygląda o wiele lepiej niż w przypadku starszych modeli i innych producentów. Robisz je bardzo osobiste z jego własnych zdjęć i wielu innych funkcji, do których jeden jest już przyzwyczajony z open tx. Ixh wymienili moje dane od Frisky'ego. Widzę, że Qx7 był trochę lepszy w dłoni. Ale myślę, że było warto, ponieważ mogę teraz kontrolować Mdelle od przyjaciół dzięki modułowi wewnętrznemu wieloprotokołowi bez przyzwyczajania się do kolejnej iskry. Przesyłka była również znacznie szybsza niż planowano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Tx jest zgodny z opisem, pojawił się w dobrze chronionym pudełku, a w moim przypadku był to OpenTx vers: 2.3.9-otx i kilka modeli, brzmi bardzo głośno, więc drugi głośnik musi być już zainstalowany, A wyświetlacz jest widoczny pod dowolnym kątem. Więc już poprawiłem nie trzeba uaktualniać. Żegluga też była szybka. Pamiętaj, aby kupić baterie, one nie są wliczone.Czas i test powie resztę. Dobra komunikacja ze sprzedającym.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Все очень круто, теперь разбираться неделю)))) доволен как слон! ))) доставка только подкачала, на таможне 3 недели пролежала посылка, потому, что транспортная какую то там бумажку не оформила.. пришлось самому разбираться в этой ситуации.. ну а бангуду надо просто внимательней выбирать доставку. но всё равно всё хорошо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Oczekiwanie na rozkaz było długie i potworne, tor się nie przebił. Zamówienie zostało wykonane w dniu 20.11.20, otrzymane w dniu 4.02.21, zaskakująco opakowanie bez uszkodzeń, jak opisano. Nie ma granic do radości i radości, wcześniej użył Futaba FS18, FutabaT7C 2.4G. Jeśli za kilka dni nie będzie mrozu, będziemy w terenie. Ci, którzy chcą się wycofać, mają cierpliwość przy dostawie. Nasi przyjaciele mają Sylwestra, a korona kwitnie. Jakość lutowania i montażu jest bardzo wysoka. Nie ma problemów z OpenTX, jest dużo wideo i są preinstalowane modele. Bądź zdrowa i dbaj o siebie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Apa przyszła do biura SDEC. Dostarczenie zajęło 66 dni od zamówienia. (12.11.2020 - 17.01.21) Najczęściej był gdzieś na przedmieściach. Zamówiłam bez śladu, ale widzę to przez 17TRAK. Jestem zadowolony z towaru. Radował się jak pięciolatek, który dostał samochód na urodziny. Dziękuję. P. S. Chciałbym pasek na szyję zamiast breloczka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    A 10 przez Banggood, przybył szybko i dobrze spakowany. Stacja jest cudowna, działa bardzo dobrze. Testowałem już z każdym E010, H8 mini i z Helikopterem typu „E119". Działa idealnie, musiałem odwrócić kanał. Chcę spróbować na Mobula 6, Mobula 7, Każdyine Qx65, US65 i Uz85. Powiem ci, jak to idzie. Jestem teraz bardzo szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    To mój pierwszy pilot. Polecali mi go bardzo, ale do tego, co jej użyłem, odkrywam, że jest pełen potencjału... Na razie nie mam profesjonalnych dronów, ale używam ich z każdym e010 i Mjx Bugs3 mini... Za to, jak małe koszty i wartość tych dwóch dronów ich lot dzięki temu pilotowi poprawił się o 200% Pilot jest bardzo ładny i wykonany z dobrej jakości materiałów w multiprotokół istnieje wiele zarówno zabawek i profesjonalnych odbiorników można latać wtedy z każdego pojazdu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft165 010
    • Ft6 002
    • Ft7 994
    • Ft9 852
    • Ft88 499
    • Ft22 265
    • Ft39 823
    • Ft30 341
    • Ft41 087
    • Ft18 646
    • Ft66 440
    • Ft22 631
    • Ft4 011
    • Ft5 108
    • Ft6 932
    • Ft20 858
    • Ft60 052
    • Ft36 662