Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3000)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(3000)
    • 5 Star(2911)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Wygląda bardzo fajnie. Kolorowy wyświetlacz jest nadal dość niezwykły, ale wygląda o wiele lepiej niż w przypadku starszych modeli i innych producentów. Robisz je bardzo osobiste z jego własnych zdjęć i wielu innych funkcji, do których jeden jest już przyzwyczajony z open tx. Ixh wymienili moje dane od Frisky'ego. Widzę, że Qx7 był trochę lepszy w dłoni. Ale myślę, że było warto, ponieważ mogę teraz kontrolować Mdelle od przyjaciół dzięki modułowi wewnętrznemu wieloprotokołowi bez przyzwyczajania się do kolejnej iskry. Przesyłka była również znacznie szybsza niż planowano.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    TX16A przyjechał dzień po baterii - świetny moment. Spędzili wiele godzin (dni) poznając modele radiowe i programowe. Wciąż wiele do nauczenia. Mam mnóstwo pytań. Rozczarowany, że nie ma w tym kołnierzyka RadioMaster! Rozumiem, że to część paczki? Radio i bateria przybyło wcześniej, że podano na stronie internetowej - dzięki za to! Moim jedynym problemem jest to, że jest luka, w której karta Micro SD jest włożona między uchwytem a futerałem, na dole radia i udało mi się umieścić kartę w luku i zdjąć tył, żeby ją odzyskać! Ogólnie jestem pod wrażeniem produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Ogólnie rzecz biorąc radio jest bardzo dobrej jakości. Bardzo zadowolony z jego umiejętności bycia multi- protokół, ponieważ posiadam Flysky i crossfire. Jako minus, to duży, ciężki promień. Obudowa jest obszerna, ale bardzo dobrze chroni radio, ponadto pozwala na przechowywanie modułu crossfire i jego nieśmiertelnej anteny T, w tym samym przypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Все очень круто, теперь разбираться неделю)))) доволен как слон! ))) доставка только подкачала, на таможне 3 недели пролежала посылка, потому, что транспортная какую то там бумажку не оформила.. пришлось самому разбираться в этой ситуации.. ну а бангуду надо просто внимательней выбирать доставку. но всё равно всё хорошо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Oczekiwanie na rozkaz było długie i potworne, tor się nie przebił. Zamówienie zostało wykonane w dniu 20.11.20, otrzymane w dniu 4.02.21, zaskakująco opakowanie bez uszkodzeń, jak opisano. Nie ma granic do radości i radości, wcześniej użył Futaba FS18, FutabaT7C 2.4G. Jeśli za kilka dni nie będzie mrozu, będziemy w terenie. Ci, którzy chcą się wycofać, mają cierpliwość przy dostawie. Nasi przyjaciele mają Sylwestra, a korona kwitnie. Jakość lutowania i montażu jest bardzo wysoka. Nie ma problemów z OpenTX, jest dużo wideo i są preinstalowane modele. Bądź zdrowa i dbaj o siebie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Moje ogólne wrażenie nadajnika jest bardzo dobre. Wykonany jest z dobrego tworzywa sztucznego i wydaje się bardzo solidny. Ekran wygląda bardzo dobrze i jest łatwy do odczytania. Przesyłka była bardzo szybka, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Dzisiaj miałem trochę czasu na przetestowanie nadajnika i działa bardzo dobrze, z tego co mogę powiedzieć. Hall Sensor Gimbals wydaje się naprawdę gładki, a nadajnik robi ogólnie dobre wrażenie. Niestety, na moim nadajniku jest pęknięcie w przedniej plastikowej obudowie widoczne na załączonych zdjęciach. W związku z tym, proszę sprzedającego o kontakt ze mną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Fantastyczne radio! Bardzo tanie w cenie i korzysta z OpenTX, więc można go dostosować, jak chcesz! Sugeruję obejrzenie kilku filmów Joshuy Bardwella, by wykorzystać je do pełnej możliwości ;) Moduł multiprotocol działa doskonale, dodając Crossfire jest dość dużo wtyczki i odtwarzać, jeśli chcesz go uaktualnić, a ExpressLRS działa świetnie, jeśli masz moduł R9m wokół! P.S.: Będziesz musiał kupić dwie baterie z 186550 albo LiPo 2S, żeby to włączyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wysyłka z Banggood do Bahrajnu trwała tydzień, a kiedy DHL odebrał ją w Bahrajnie, zajęło tylko 3 dni do Kanady. Więc w sumie tydzień i dwa dni do Kanady. To cholernie szybko. Sterownik był w idealnym stanie, wszystko działa tak jak powinno, a słodki breloczek jest moim ulubionym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Jestem nowy w świecie dronów fpv. To pierwsze radio, które biorę. Jest bardzo piękny, solidny i doskonałej jakości! Po kilku badaniach po cichu zaktualizowałem firmware i dostosowałem menu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Recenzja pochodzi od osoby, która przez ostatnią dekadę używała Futaba 9CHPSuper. Widząc trendy i dokąd zmierzało hobby, w końcu zdecydowałem się spróbować multiprotokolowego nadajnika. To radio naprawdę żyje szumem internetowym. Jeśli chodzi o wartość dolara, myślę, że słusznie jest powiedzieć, że nie znajdziesz nic lepszego w tym przedziale cenowym. Robi wszystko, co moja Futaba może zrobić i wiele więcej. Konfigurowalne komendy głosowe naprawdę sprawiają, że jest to nieocenione, ponieważ nie ma więcej zgadywania, jeśli włączysz odpowiedni przełącznik. Zrobiłem już całą unikalną paczkę głosową, dostosowaną do moich potrzeb. Może również przechwytywać ekran, który jest kolejną nieocenioną cechą, pozwalającą mi zrzut ekranu w przypadku, gdy je zmienię i chcę cofnąć lub przypadkowo zmienić ustawienia. Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem, było sprawdzenie zakresu. Ja jednak mam problemy z XK K100 i nawet z dostrajaniem, zapasy są lepsze. Róbcie, co chcecie. Chociaż świetnie, nie jest idealnie. Przeguby nie zawsze wykazują pełne odchylenie, a czułość może być niestabilna. Nie ma włączonej smyczy, która jest trochę irytująca, ale nie jest to wielka sprawa. Plastik nie czuje się premium w porównaniu do innych, które posiadam i jest to zdecydowanie największy TX, jaki posiadam (zdjęcie 6). To coś jest olbrzymie! Pod wieloma względami zbyt duże. Jeśli bardziej interesuje cię funkcja niż budowa materialna, nie sądzę, że będziesz rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.74
    • US$522.05
    • US$159.99
    • US$31.17
    • US$24.24
    • US$165.66
    • US$32.33
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$10.34
    • US$629.99
    • US$112.30
    • US$450.44
    • US$71.60
    • US$25.40
    • US$21.84
    • US$179.99
    • US$159.99