Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3184)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(3184)
    • 5 Gwiazda(3084)
    • 4 Gwiazda(84)
    • 3 Gwiazda(9)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2020

    Moin, w styczniu rozkazałem odłożenie wydania, że stało się to w czerwcu, dopóki nie pojawił się pilot. Poniżej kilka zdjęć. Pierwsze wrażenie jest dobre, wartość wydaje się bardzo dobra jak na cenę. Posiadam już Taranis x9d se i otworzę porównanie. Więcej konkretów można śledzić wkrótce na YouTube. Szukaj #jegoyoutubetime Będę stopniowo tworzyć playlistę z wszystkimi ważnymi informacjami.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    W końcu TX16S przyjechało po mojego przyjaciela (moje wyjadą z Banggood 14 lipca i zamówią 11 kwietnia 😡😡😡😡) Rozpakowaliśmy się razem i powiem wam moje wrażenia, biorąc pod uwagę, że nigdy nie miałem Futaba, JR czy innych znanych marek, nawet jeśli trzymałem je w ręku i próbowałem ich na krótki lot. Potwierdzam 90% tego, co mówi się na tym forum: 1) Gimbale są miękkie; 2) boczne potencjometry są lekkie i nie trzymają dobrze środka; 3) Centra potencjometry są miękkie, ale wracają do normy i mają dobry środek; 4) wyświetlacz nie jest wyjątkowy, ale może być również widoczny na słońcu i w bokach; 5) Światło klawiszy kurzych łapek nie jest widoczne na kluczach obok, jak ilustrowano w pierwszych paragonach 6) Dźwięk nie jest zbyt głośny, ale wystarczający do usłyszenia, chyba że jesteś głuchy. Ustaliwszy to wszystko, co mamy: 1) Otworzył radio i usztywnił gimbal bez potrzeby wymiany sprężyn, jest teraz doskonały; 2) Umieściliśmy o-ring na każdej stronie i teraz jest bardzo dobry, nawet jeśli nie jest najlepszy; 3) centralne potencjały pozostały takie, jakie są; 4) wyświetlacz jest dobry, jest tylko trochę w paski, ale być może tylko w folii ochronnej; 5) Światła kurzych łapek są idealne, najprawdopodobniej ta usterka została rozwiązana, ale rozwiązanie nie było widoczne, a mój przyjaciel nie chciał rozmontować radia, aby zobaczyć; 6) Dźwięk jest niski, ale może być w porządku, jeśli nie jesteś głuchy, jak tylko zrobimy dziury wiertarką. Przód plastikowy nie będzie wyglądał tak brzydki poza pokrywą baterii, która jest szczupła. Zasięg jest doskonały, zrobiliśmy test zasięgu na ziemi: 1) Skoczek R8 120 metrów stracił sygnał; 2) RX8R stracił sygnał na 230 metrach; 3) X8R stracił sygnał na 245 metrach. Wnioski radio nie jest wysokiej klasy sprzętem, jednak jest to dobry radiotx, jeśli weźmiemy pod uwagę, że kosztuje około 113 dolarów od Banggood to jest doskonałe Radiotx jeśli do tego wszystkiego dodać OpenTx to jest SUPER DOBRY WYKONAWCA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Warto było czekać. Teraz czas spróbować. Pogadamy o tym później. Dopiero co go dostałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Tanio! Faktem jest, że tanie, ale nie opłacalne Kiedy wyjmiesz go z pudełka, akcesoria i główny korpus w specjalnej walizce wychodzą, ale materiał do pakowania tej specjalnej walizki jest prawie nie otwierający W tym momencie różnica cen z rywalami będzie wypełniona Jeśli sprawdzisz przyciski na przełączniku lub przykleisz urządzenie, to jest naprawdę tanie T8SG też było tanie, ale T8SG wygląda jak luksusowy produkt W różnych miejscach są luki (stosunkowo szerokie), więc po naciśnięciu tarczy (?), możesz być pewien! A głośny dźwięk powraca w głównym ciele i jest uwalniany z szczeliny (śmiech) Ustawiam to, i to jest wkurzające dla mojej córki! (Nigdy mi nie powiedziano, kiedy byłem w T8SG) i jestem zły (śmiech) Kiedy sprężyna gimbal jest najniższa, sprężyna i plastikowe części emitują dźwięk ćwierkania (^-^) Części mają luki i zawartość jest widoczna, a tylna pokrywa to tylko cztery śruby A anteny są różne Ogólnie jest to poziom zabawki (^-^) Ale jeśli to zabawka, można ją złamać i wyrzucić Przyjęto oprawę węglową i antenę wyjmowaną T16 o nieco innej konstrukcji Dodawanie i cięcie żywicy jest konieczne, ale może być dostosowane Nut Switch jest tak samo dobry jak FUTABA Koniec naklejenia wynosi 4 mm, ale strona korzenia nie jest w JumperT16 składany uchwyt jest również dostępny, jak jest Tandetne odgłosy operacji luk i przycisków są nadal nienaruszone Mam małe przywiązanie (śmiech) Czy polecasz Polecam i kupię go i będę rozczarowany, kiedy to wyjdzie Nie polecam tego osobiście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Przybył do Kijowa w 18 dni 😳 Wpłacił 29.05, wysłał 21.06, otrzymał 07.07 Zamówiony w holu z krzyżowym ogniem. Zakup jest nierealnie zadowolony, kosztuje swoje pieniądze 100%. TBS Crossfire Micro TX pojawił się z pierwszą wersją 😩

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Otrzymałem tę jednostkę dzisiaj, po długim okresie przed zamówieniem, jak się spodziewano. Ogólnie wykończenie i obsługa czuje się w porządku, ale bardziej wolałbym poczuć mój stary Skoczek Tx T8SG (nawet jest znacznie tańsze, ale jest całkiem imponujący Tx, jak również) W porównaniu z tym. Porównując, boki obracające się suwaki po prostu zbyt miękkie i środkowe pos nie jest idealnie ustawione. Dwa pomocnicze przyciski skrętne również nie są mocno ustawione, a pozycja centralna również zbyt miękka i trudna do wyśrodkowania. Nie postawiłem go jeszcze na faktycznie używane, ale ogólne uczucie ramy jest do przyjęcia w jego cenie; bez wątpienia moje pierwotne oczekiwania są wyższe od tego zbudowany jako jakość i obsługa czuje. Jeśli chodzi o wewnętrzny moduł multiprotocol i dodatkowy moduł zewnętrzny, wierzę, że mogę im zaufać, jako że jestem już fanem modułu wieloprotokolowego Jumper Tx, od T8SG V1 i V2 Pro. Poda uaktualnienie po wprowadzeniu do rzeczywistego używanego. Na marginesie: posiadam również kilka innych Tx, w tym Futaba 18SZ i 14SG, Taranis FrSky i inne.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    TX16A przyjechał dzień po baterii - świetny moment. Spędzili wiele godzin (dni) poznając modele radiowe i programowe. Wciąż wiele do nauczenia. Mam mnóstwo pytań. Rozczarowany, że nie ma w tym kołnierzyka RadioMaster! Rozumiem, że to część paczki? Radio i bateria przybyło wcześniej, że podano na stronie internetowej - dzięki za to! Moim jedynym problemem jest to, że jest luka, w której karta Micro SD jest włożona między uchwytem a futerałem, na dole radia i udało mi się umieścić kartę w luku i zdjąć tył, żeby ją odzyskać! Ogólnie jestem pod wrażeniem produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Rozpakowaliśmy się razem i powiem wam moje wrażenia, biorąc pod uwagę, że nigdy nie miałem Futaba, JR czy innych znanych marek, nawet jeśli trzymałem je w ręku i próbowałem ich na krótki lot. Potwierdzam 90% tego, co mówi się na tym forum: 1) Gimbale są miękkie; 2) boczne potencjometry są lekkie i nie trzymają dobrze środka; 3) Centra potencjometry są miękkie, ale wracają do normy i mają dobry środek; 4) wyświetlacz nie jest wyjątkowy, ale może być również widoczny na słońcu i w bokach; 5) Światło klawiszy kurzych łapek nie jest widoczne na kluczach obok, jak ilustrowano w pierwszych paragonach 6) Dźwięk nie jest zbyt głośny, ale wystarczający do usłyszenia, chyba że jesteś głuchy. Ustaliwszy to wszystko, co mamy: A) Otworzył radio i usztywnił gimbal bez potrzeby wymiany sprężyn, jest teraz doskonały; B) Umieściliśmy o-ring na każdej stronie i teraz jest bardzo dobry, nawet jeśli nie jest najlepszy; C) centralne potencjały pozostały takie, jakie są; D) wyświetlacz jest dobry, jest tylko trochę w paski, ale być może tylko w folii ochronnej; E) Światła kurzych łapek są idealne, najprawdopodobniej ta usterka została rozwiązana, ale rozwiązanie nie było widoczne, a mój przyjaciel nie chciał rozmontować radia, aby zobaczyć; F) Dźwięk jest niski, ale może być w porządku, jeśli nie jesteś głuchy, jak tylko zrobimy dziury wiertarką. Przód plastikowy nie będzie wyglądał tak brzydki poza pokrywą baterii, która jest szczupła. Zasięg jest doskonały, zrobiliśmy test zasięgu na ziemi: I) Skoczek R8 120 metrów stracił sygnał; II) RX8R stracił sygnał na 230 metrach; III) X8R stracił sygnał na 245 metrach. Wnioski radio nie jest wysokiej klasy sprzętem, jednak jest to dobry radiotx, jeśli weźmiemy pod uwagę, że kosztuje około 113 dolarów od Banggood to jest doskonałe Radiotx jeśli do tego wszystkiego dodać OpenTx to jest SUPER DOBRY WYKONAWCA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Wygląda bardzo fajnie. Kolorowy wyświetlacz jest nadal dość niezwykły, ale wygląda o wiele lepiej niż w przypadku starszych modeli i innych producentów. Robisz je bardzo osobiste z jego własnych zdjęć i wielu innych funkcji, do których jeden jest już przyzwyczajony z open tx. Ixh wymienili moje dane od Frisky'ego. Widzę, że Qx7 był trochę lepszy w dłoni. Ale myślę, że było warto, ponieważ mogę teraz kontrolować Mdelle od przyjaciół dzięki modułowi wewnętrznemu wieloprotokołowi bez przyzwyczajania się do kolejnej iskry. Przesyłka była również znacznie szybsza niż planowano.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    W końcu czekam na mój sprzęt. Wykonał zamówienie na wersję z czujnikami hal na początku czerwca- otrzymane pocztą dokładnie 2 miesiące później. Skrzynka była posiniaczona, ale w środku wszystko było nieuszkodzone. Kosztowało mnie to 8300 drewnianych, razem z rabatami i kuponami. Dla takich alternatyw kosztowych dla tej aplikacji po prostu nie istnieją, więc uważam dodatkowy miesiąc oczekiwania za uzasadniony. Zwłaszcza, że miałem x-lite i turnigy 9x, i oczekiwania nie były krytyczne. Aparat bardzo lubił. Wszystko oczywiście jest znane w porównaniu, więc dla mnie był to zupełnie nowy poziom zarówno pod względem jakości, jak i wygody. Jedyną rzeczą, która mnie nieco zdenerwowała, była zwykła wtyczka w miejsce modułu jr zamiast projektbox, chociaż recenzenci mieli zainstalowany ostatni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$225.99
    • US$27.59
    • US$149.72
    • US$54.14
    • US$69.74
    • US$146.07
    • US$27.71
    • US$16.09
    • US$10.34
    • US$82.99
    • US$11.49
    • US$35.99
    • US$8.99
    • US$114.99
    • US$23.59
    • US$19.54
    • US$285.99
    • US$82.79