Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(600)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(600)
    • 5 Star(581)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Produkt był w idealnym stanie =PUNC= chociaż zewnętrzne pudełko kartonowe było lekko uszkodzone. Przybywam przed czasem Jest tak jak opisano, testowałem go tylko z symulator potrzeba kabla otg ze złączem usb-c dla mobilnego, dla PC z kablem danych, który przynosi, wystarczy. Jest w nim pierścień i naklejki na prezenty, sprężyny zastępcze na kij i ochraniacz ekranu. Instrukcje tylko w języku angielskim i chińskim. Musiałbym wziąć pasek Jest bez baterii, ale z pudełkiem na 2 18650 baterii. Jeśli skrytka ma zamki, to może być skrzynka transportowa. Pod względem jakości / ceny nie do pokonania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Wygląda bardzo pięknie i działa normalnie. Dostawa trwała dwa tygodnie do Czech. Tylko trochę irytujące, kąty widzenia ekranu są bardzo małe, zwłaszcza z górnej strony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Wszystko przybyło dość szybko, ale paczka była długo oczekiwana. Nad rzekami leży wygodnie, zarządzany doskonale. Zestaw miał miękkie sprężyny na patyki, natychmiast je umieścić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Paczka dotarła do Moskwy w 21 dni. Przywiozłem kuriera SDEC. Sprzęt jest dobry, kije są gładkie, ekran jest jasny, jedyna rzecz, ale że uchwyt jest metalowy, zbyt długi i daleko wystający. Jestem zadowolony z zakupu. Chociaż tor nie był śledzony na całej trasie, nie ubezpieczył się również od straty. Wielkie dzięki sprzedawcy za szybką wysyłkę i dobra wysokiej jakości. Wyprzedzał termin, który był oznaczony w dostawie przez dwa tygodnie. Kupował za 9320 rubli.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Imponująca stacja, zarówno dla jej wykończenia, jak i dla jej działania, a także z możliwością rozszerzenia i wolnego oprogramowania! Super! Za nieodpartą cenę i z naprawdę lepszą wydajnością. Przybył w bardzo dobrym stanie ze względu na dobre opakowanie i nie zapłaciłem dodatkowych opłat celnych. Całkowicie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobra są w porządku, wszystko w porządku. Przesyłka trochę opóźniona. I z jakiegoś powodu sklep zmienił czas dostawy po dostawie. Obliczał datę 12 grudnia. Po dwunastym zmieniła się na 26 grudnia. W Rosji nie był monitorowany. Jechałem na SDEK. Przyszedł w nieco ponad miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Oooo, tak, z segmentu budżetowego to po prostu nie ma sobie równych, moim zdaniem, sprzęt to tylko ogień, jak pierwszy i drugi sprzęt, przekracza wszystkie potrzeby, tylko 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Апаратура добре упакована. Дійшла за місяць. По комплектації як заявлено виробником. Бонусом є плівка на екран, та наклейки від радіомастер. Модуль мультипротокольний.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Używam go od dwóch tygodni, wszystko działa idealnie, a ty trzymasz go idealnie. Wcześniej nie było qx7, w porównaniu T16 wygląda na dużo droższą i jakość, ale bęben na taran był wygodniejszy. Przy okazji, proszę zauważyć, że na rezystorach bęben jest plastikowy, a nie żelazny, jak na korytarzach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Zamówione przez pre-order, w styczniu, długie oczekiwanie kiedy będzie około 3 miesięcy, ale dostawa jest szybka w regionie 2-3 tygodnie. Był dobrze zapakowany, pilot działa, ale nie podłączył się do quadcoptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66 117
    • Ft32 982
    • Ft31 782
    • Ft44 976
    • Ft5 994
    • Ft32 982
    • Ft80 960
    • Ft19 737
    • Ft19 788
    • Ft3 895
    • Ft5 694
    • Ft59 819
    • Ft5 694
    • Ft7 793
    • Ft5 979
    • Ft4 795
    • Ft13 791
    • Ft40 778