Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(294)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(294)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Chciałbym podkreślić i pogłębić ten produkt, który jest po prostu IMPRESJĄCY, i powiem jego powody: pochodzę z Taranis Qx7 z całego życia i choć dobrze to idzie, miałem 3 rzeczy niezbyt dobre. 1. Nie mogłem umieścić modułu Crossfire z gwarancjami. 2. Nie podoba mi się ich rozmiar, widzę ich krzykliwych. Jeśli idziesz z Malutkim to jest większe radio niż dron hahaha. 3. Niezbyt intuicyjne na guziki. Tx12 ma taką samą jak starsza siostra Tx16, ale mniejszą i nie jest konsolą do gier jak Tango 2. Kolor jest piękny, a cena jest 3 lub 4 razy mniejsza niż Tx16, który chciałeś. Ten, który przeniosłem gdziekolwiek, a Crossfire jest idealny. Mówią, że to idealne radio dla początkujących, ale to nieprawda, nie tylko dla początkujących, ale także dla ludzi, którzy wiedzą, czym jest FPV, którzy chcą to wszystko, ale za idealną cenę i luksusowe funkcje. Mam materiał, z którego jestem zadowolony, ale jestem z niego dumny, bo czasem sprzedają nam to, co jest modne, albo co z nich wychodzi... Tylko w tym celu mogę się dowiedzieć, że gimbal, choć nie jest zły, to nie czujniki Halla, ale mogę z tym żyć

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przybyłem do Sdaykom w Архангельск. Skrzynka jest poważnie uszkodzona, ale aplikacja jest nietknięta. Sprzęt był przyjemny, zanim były (i są) DX6i i Radiolink AT9, małe, doskonałe dla małych helikopterów. Mam w rękach wystarczająco dużo tumblerów, ale wygodniej byłoby umieścić przyciski nie na górze, ale na końcach narożników, wtedy ogólnie byłoby to doskonałe. Z wad, nie mogę skalibrować do zera, ciągle drżąc w granicach 0,1-0.4 i kalibracja nie pomaga. Ale latałem 6 na moule na około 30 jednostek i nie ma problemu z kontrolą, więc może to nie jest wada w tej cenie. Moduł wieloprotokołowy jest okrojony, możesz kupić zewnętrzny, jeśli chcesz. Od odbiorników radiołącza at9 nie wiążą, może w przyszłości dodać, działa z 8 wersją radiołącza. Z FrSky działa świetnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Porównam go z Flysky'm, bo to mój poprzedni sprzęt Pojusz: 1) Sprzęt jest mniejszy niż Flysky 2) Kije i wtyczki są bardzo przyjemne w dotyku 3) Zasilanie baterii i ładowanie USB 4) Otwórz TX, wiele ustawień, i tak się w nim gubię 5) koder, jest to bardzo wygodne, zwłaszcza na przyciskach na Flysky Wady: 1) Zamek na akumulatorach, cóż jest po prostu duszący, ale po otwarciu umieścić akumiczny, zamknięty i zapomniany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Moskwa, z rosyjskiego magazynu, dotarła w 2 dni. Skrzynka była lekko uszkodzona, samo wyposażenie jest w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Solidny, intuicyjny, wygodny, akceptowalny rozmiar. Naklejka M3 (3mm). Wszystko idealne, nawet jeśli podczas podróży, zewnętrzne opakowanie doznało niewielkich uszkodzeń.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Jest to doskonały sprzęt, używam go od 4 miesięcy - wszystko działa idealnie! O ile wiem, jest to najlepsza opcja w cenie. Kupiłem ten sprzęt po obejrzeniu recenzji „Bilet Paula". Podziękowania dla producenta i sklepu! Jestem szczęśliwy)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Przybyli wcześniej niż obiecano, opakowanie jest trochę posiniaczone, ale sprzęt jest nietknięty. Kit jest w porządku. Baterie jeszcze nie dotarły, ((((

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Заказывал по предзаказу, ждал 2 месяца, доставка 1 месяц из Китая (СДЕК курьер). Апа в итоге обошлась мне примерно в 58$ (бонусы за долгое ожидание). По качеству доволен. Под стеклом частичка пластика

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Ładne małe radio, które dociera do małego kartonowego pudełka z podstawami: radio, antena, kabel USB-C i wtyczka do gniazdka antenowego, jeśli zostanie zmontowane. Z uchwytem złożony jest naprawdę mały i zmieści się do każdego plecaka łatwo. Jakość jest dobra w cenie. Posiada uchwyt na baterie z 1850, ale nie ma karty SD. Dodaj 2 18650 baterii, włącz go i wejdź w znany interfejs OpenTX. Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre, a jeśli utrzyma się tak jak TX16S, będzie doskonałym drugim radiom, które zabierze ze sobą wszędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo dobry sprzęt za swoje pieniądze, przyjemny w dotyku, a jakość jest bardzo dobra!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67 355
    • Ft51 266
    • Ft7 046
    • Ft18 502
    • Ft71 056
    • Ft19 223
    • Ft8 008
    • Ft51 266
    • Ft126 888
    • Ft53 083
    • Ft6 659
    • Ft35 984
    • Ft21 831
    • Ft36 635
    • Ft17 941
    • Ft8 648
    • Ft56 393
    • Ft60 879