Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Sprawa w końcu dotarła i jestem pod wrażeniem, naprawdę ładnej jakości, doskonałe do tx i gogli, z przedziałem na dodatkowe rzeczy, jak moduł crossfire, rekwizyty itp.. Nadajnik nie pasuje prawidłowo do uchwytu, więc albo zdejmij lub kup składany uchwyt... Ogólnie zadowolony ze sprawy 10 z 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Produkt dobrej jakości, jego większy brat poprzedniej wersji, ta sama cena, ale lepszy. Można tam idealnie zmieścić tx16s i dji fpv Googles, a także moduły przeciwpożarowe do innej połowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    A jeśli ktoś się zastanawia, to tak, pasuje do gogli Cobra X. Jest trochę ściśnięty z wewnętrznymi ścianami, więc używam bez, nie chcę uszkodzić przełączników bocznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobra walizka do przenoszenia i służy jako dobra platforma podczas startu w długiej trawie itp. Nie mogę dać pięciu gwiazdek, ponieważ radio nie pasuje do walizki bez dodatkowych kosztów składanego uchwytu, a późniejsza modyfikacja unieważni twoją gwarancję. Łatwy mod t. 4/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Ta sprawa ma świetną jakość budowy. Jednym z punktów jest to, że jest on kompatybilny tylko z składaną podstawką na plecy. Nie ma wystarczającej wysokości, aby zaspokoić oryginalny typ podstawki z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wszystko dobrze się udało ponownie, dobrej jakości podoba mi się, że masz też dobre miejsce w walizce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobry futerał dla moich TX16S, a także pasuje do moich gogli Hdo2 we własnym etui, jak również bardzo przydatne i pomogło zmniejszyć marnowanie przestrzeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Przymierzę nowy Radiomaster T16S MAX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Dobrej jakości produkt. Kocham to tak bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 745
    • Ft53 106
    • Ft5 971
    • Ft5 971
    • Ft7 963
    • Ft11 113
    • Ft16 593
    • Ft3 980
    • Ft38 501
    • Ft9 291