Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Wielki mały odbiornik 6 kanałów, wymiary i waga są dokładne. Bonusem jest to, że jeśli chcesz, aby był mniejszy i nieco lżejszy, sprawa jest złożona z tworzywa sztucznego i jest naprawdę łatwa do usunięcia. Umieściłem go w małym samolocie FPV i odleciałem na około 1 milę bez żadnych problemów. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wreszcie dotarł po 3 miesiącach oczekiwania, z doskonałej wielkości 6 kanałów niesamowita wydajność jest zalecana dla samolotów 580 mm i 750 mm to jest model r86 polecam r84 4 kanały bardziej kompaktowe niż r86

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Ładny mały odbiornik dla małych modelek. Spodziewałem się twardej plastikowej walizki zamiast papieru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Testuję odbiornik, wizualnie wykończenie i góra, a nie karton i plastikowy top, teraz zobaczę sprawny, użyję go na Taranis X9D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    The PROTOCOL IS FRSKY D8 btw. I was a little confused at first but this is technically just a rebranded frsky Receiver, but it has great range with my TX16S! Setting up failsafe is a little weird but it's easy. I currently have it installed in my first EDF, and I cant wait to fly!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Doskonały odbiornik dla moich TX16. Dobry zasięg, naprawdę mały rozmiar, łatwy do wiązania, wystarczy wybrać protokół rozbrykany D8 i jesteś wyłączony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Dobrej jakości, za rozsądną cenę odbiorniki. Bardzo lekkie, łatwe do ustawienia. Idealne dla ulotek i pianek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Doskonały odbiornik działa bardzo dobrze w użyciu w samolotach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo mały odbiornik. Łatwy do związania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobrze. Bardzo szybka wysyłka. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 422
    • Ft58 788
    • Ft24 224
    • Ft7 298
    • Ft6 318
    • Ft7 899
    • Ft55 627
    • Ft18 646
    • Ft30 341
    • Ft5 108