Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(257)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(257)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    dosyc dlugi czas dostawy ale w koncu dotarlo i jest w calosci, anteny sa dosyc krotkie ale juz zmienilem na dlugie.jeszcze nie zamontowalem ale jestem pozytywnie nastawiony. polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jest wielkości r-xsr. Jeszcze nie próbowałem, anteny są krótkie, moim zdaniem. Te pieniądze są normalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Lekkie, małe, tanie (^-^) Jeden z moich ostatnich zakupów działał dobrze W promieniu 500 m, nie ma złamania Sytuacja RSI jest dobra Wrażliwość odbioru poza tym nie jest znana Myślę, że to produkt, który doskonale sprawdza się w normalnych lotach Wymieniam tylko kabel antenowy Zapasy cienkie i krótkie Mimo to, nie ma problemu w promieniu 500 metrów Liczby RSI stają się bardziej burzliwe, gdy poruszasz się wokół drzew Zmiana kabla antenowego zmniejsza zakłócenia Jeśli przekroczysz tę odległość lub wejdziesz na drzewa lub strukturę, przesiądziesz się do samolotu wyposażonego w CrossFire To dobra przykrywka dla normalnego odbiornika Kolejny z moich ostatnich zakupów wszedł w tryb wiązania i nie mógł go użyć W oparciu o to, kupiłem znowu dwa tym razem Nie jestem jeszcze zaufanym odbiorcą Ale to atrakcyjny odbiornik, więc spróbuję go przez jakiś czas poniżej 3 cali (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Odbiornik z protokołem D8 i wyjściem jest SBUS Można go używać do 8-ch, a RSSI wychodzi na 9-tej To w zasadzie skoczek R1, i jak na razie nie ma nienaturalnego złamania lub niedogodności Wyjście ma 16-ch i może być kompatybilne z maszynami HD, więc ma poczucie stabilności i bezpieczeństwa, więc użyjemy R1 jako podstawowej konfiguracji Wadą jest to, że jest trochę duży i ciężki ze względu na złącze Był również zamontowany na 90 mm quadzie, ale to było tylko trochę miejsca Ostatnio włączyłem go na „Malyhawk2freestyle", ale jest całkiem blisko (Po zmianie VTX, wszystko jest ustawione w pokoju.) Zainspirowany przez maleńkihawk2freestyle, wybrałem ten odbiornik, by zbudować U99, który lata jeszcze lepiej Nie ma złącza mniejszego niż R1 Lekkie i tanie (^-^) Antena jest cienka i krótka, więc może mieć tylko 2,5 cala (Zamówiłem już trochę dłużej i zostanie zastąpiony grubym) To nie jest długi zasięg Działał bez żadnych problemów, nawet jeśli krążył wokół drzew i wieże około 300 metrów dalej Jest idealny dla odbiornika za 10 dolarów, prawda?(^-^) Od teraz będę miał R1 i będę używał tego odbiornika, jeśli nie chcę.(^-^) Przy okazji, kupiłem 2 i 1 nie wszedł w tryb wiązania i nie mógł użyć w Zamówiłem jeszcze dwa, bo jest tani

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonale teraz, wszystko co zostało to zainstalować i pracować, wszystko jest w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Bardzo mały, lekki, jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobry odbiornik. Nie sądzę, żeby to było mniejsze niż to. Używam go na mojej 600-metrowej nitro heli bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetny mały odbiornik D8. Niewielki rozmiar ułatwia instalację w każdej ramie lotniczej. Telemetria RSSI na kanale 9 działa dobrze. Świetny zasięg porównywalny z XM, ale lepszy, bo nie jest to produkt Frisky.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    replaced faulty xm+ with this on my HGLRC Sector 132 , its great no problems works like it should haven't run out of range yet (1ki) great price as well .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Bardzo lekka, dobra jakość budowy. Przewody antenowe są bardzo cienkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 733
    • Ft5 362
    • Ft8 939
    • Ft7 868
    • Ft18 957
    • Ft32 831
    • Ft3 215
    • Ft4 646
    • Ft3 931
    • Ft2 859
    • Ft13 936
    • Ft17 963
    • Ft58 850
    • Ft8 583
    • Ft16 454
    • Ft7 741
    • Ft195 141
    • Ft4 953