Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    Great looking gimbals. The stock tension springs are to hard for me so I had to change them. I used included softer ones. I had problem attaching them to the gimbal but then I have found, you needed to undo the screw holding the spring hook. The stick ends are a bit too sharp for me so I'm using the original ones. The throttle feels dumped by the grease. It's so unfortunate that they are not including lubrication set any more. I was hoping to put it on my old gimbals and for my old transmiter. The gimbals look like they are lubricated from the factory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Dobre uczucie, mocne, dobre ulepszenie dla TX16s. Bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Wszystkie metalowe CNC z łożyskiem kulkowym! Fantastyczna jakość i działają świetnie. Czujesz tę jakość w swoich dłoniach. Są bardzo precyzyjne dla twoich ruchów. Wczuj się w to z innej planety!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    best gimbels 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AliVIP4
    KW
    15/02/2022

    perfect …very nice but in the box it didn’t came with lube and oil in the box inside …overall perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Za drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Tak się cieszę, że je mam. Zmieniłem przeguby z moich TX16s na te z pierścieniami ołowiowymi. Warte każdego grosza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Tak jak oczekiwałem, niesamowite gimbale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Very nice and responsive gimbals. I'm in love 💕 Check out my video of the first flight with the gimbals. https://youtu.be/A_7H9iGqw1o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Gimbal najwyższa jakość! Szybka wysyłka Bravo Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$14.99
    • US$36.99
    • US$52.99
    • US$189.99
    • US$113.99
    • US$8.04
    • US$18.99
    • US$195.99
    • US$102.99