Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(883)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(883)
    • 5 Star(847)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2022

    Zajęło to trochę czasu, aby przyjechać z powodu ograniczeń covid, ale warto było czekać. Pasuje do mojego gniazdka bardzo ciasno, gdy pokrywa baterii jest z powrotem. Są tylko trochę cięższe niż 18650 3400mah, więc mam nadzieję, że dodatkowa waga oznacza o wiele więcej mocy i więcej czasu pracy. Ogólnie w cenie sprzedaży jest to dobra inwestycja, jeśli używasz Tx16s dość dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Wygląda świetnie! dobre dopasowanie w nadajniku, wygodne XT30 i równoważenie przewodów. Dobre opakowanie, długa dostawa. Pamiętaj, że po włączeniu xt30 włączy się CrossFire, więc zwykle należy je wyłączyć. Mój TX16S nie ładuje go od wewnątrz, trzeba go wyjąć, aby ładować, ale to jest inny temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dostawa na terenie Europy zajęła bardzo dużo czasu. Zazwyczaj paczki przychodzą w ciągu 7 dni od CZ do FIN. Słabe opakowanie, folia termokurczliwa jest uszkodzona. Naładuj w obu komórkach 3,68 V. Nie testowałem jeszcze pojemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Opakowanie zostało uszkodzone, a ochrona tak łatwopalnego i tak wrażliwego produktu była z zabezpieczeniem przed bańkami. W końcu, mimo wszystko, nadal działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Koupil jsem tuto baterii ještě za levněji, ale myslím že je to úplně zbytečné, cpát jim za ni tolik peněz, zvlášť teď, když jí o dost zdražili. Jde jenom o to, že je tam nápis značky Radiomaster. Je to zbytečné, dá se koupit jinde mnohem levnější alternativa baterie s o něco nižší kapacitou, samozřejmě bez nápisu. Jen jde o to dbát na požadavky výrobce vysílače na baterii, které jsou jasně uvedeny v tištěném manuálu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Bateria dotarła w bardzo krótkim czasie w niespełna tydzień (4 dni) do Włoch. Polecane, użyję go do mojego Radiomaster TX16S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Po otwarciu pudełka, byłem trochę zaniepokojony - widzisz. Zdjęcie... ale na końcu, wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Szybka wysyłka (z PL) - pakiet baterii idealnie pasuje do moich TX16 - bez żadnych dodatkowych formularzy. Nie jest w pełni naładowany - prawdopodobnie na poziomie przechowywania - należy pamiętać, jeśli chcesz rozpocząć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Szybka wysyłka, idealny produkt w najlepszej cenie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bateria jest mega pojemna i wystacza na długo zasilając radiomaster tx16s. Bez problemu mieści się we wnęce na baterie - nic nie lata nie stuka. Szkoda że max prąd ładowania to tylko 2a. Na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż lion 2x18650

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$87.39
    • US$167.89
    • US$102.99
    • US$62.99
    • US$25.40
    • US$57.49
    • US$30.02
    • US$42.99
    • US$34.49
    • US$62.89
    • US$38.99
    • US$22.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$113.99
    • US$189.99
    • US$41.39