Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2021

    Cóż, co powiedzieć, sprzęt za te pieniądze ma doskonałą funkcjonalność, ale ma wady odpowiadające jego cenie. Po pierwsze, poezja była bardzo smutna. Miałem nadzieję, że będą dokładniejsze i lepiej oporne, ale jak się okazało, mają lekki hałas 1-2 μC i jest też dryf do 5 μC. Czyli od 500 do 700, przy rezolucji ADC z 2048 roku. To porażka, na mojej muchówce na rezystorach przy braku hałasu, dryf wynosił maksymalnie 2 μC przy pełnej rozdzielczości 1024. W drugim, na jednym z magnesów na patyku znaleziono przylepną śrubę:) która nie pozwalała na normalne kalibrowanie pałeczek. Po trzecie, głośnik przy niskich wartościach jasności ekranu ma nieprzyjemny hałas podczas odtwarzania głosu. Po czwarte, to różne drobiazgi w postaci przycisków дребезжащих, wałka i pokrywy JR w przedziale. Z plusów, to oczywiście opentx, ekran jasności z matrycą IPS, тачскрин (na przyszłość), wygodny hak, nie wiem czy jest możliwe odnieść się do anteny plus, dla mnie jest to plus. Ja również bardzo lubię uchwyt (wystania z tyłu są bardzo эргономичны). Mechanika kijów można również przypisać zaletom, to nie jest złe. Kurs patyków jest miękki i gładki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przesyłka w normalnym czasie, jak napisano. Nie ma problemów z transportem i tak dalej. Bardzo dobre dokładne namierzanie. Opakowania szczególnie dobre i bardzo bezpieczne. Towary są w porządku i kompletne. Bardzo ładny nadajnik, ładniejszy jak na zdjęciu. Przełączniki i dźwignie działają dobrze. Bardzo dobry i bezpieczny zasięg transmisji. Obsługa oprogramowania w najlepszym wydaniu i do pobrania. Bardzo dobra nawigacja menu. Wszystko w bardzo dobrej jakości. Tak dobre jak inne, podobne, identyczne nadajniki. Bardzo dobra rekomendacja zakupu. To jest szczera ocena ze mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Jestem zadowolony z zakupu. Jakość jest dobra. Zakończył FrSky moduł R9M 2019 i R9MX Receiver 900MHz, spróbuję. Nie jest jasne, dlaczego producent nie przykleił pieczęci, dlaczego jest okrągła, gdzie ją rzeźbić? Tania taca z akumulatorami. Choć to drobiazgi. Wygodnie, że działa z dwóch li-ion 18650, kilku starych, nie wiedziało gdzie umieścić) Tak i uszczelniacz nie jest problemem. Chociaż miło jest mieć wszystko zrobione z fabryki. Brak jest opisu, choć link do strony (na stronie również nie znalazł). Ale wszystkie wady są usuwane przez cenę i jakość samej konsoli.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Budżetowe radio z ekranem dotykowym i wszystkimi świetnymi funkcjami. Miałem szczęście, że nie doświadczyłem żadnych problemów jakościowych, jak donoszą recenzenci w YouTube tak pod wrażeniem tego, co zostało zakupione. Duża cena, szybka i dobrze zapakowana dostawa z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Popełniłem błąd kupując wersję Lite. Wersja Lite nie jest wyposażona w protokół 4in1 multi. Więc kupiłem zwykłą wersję, jak również. Teraz mam oba i po prostu je kocham. Wartość nie do pobicia dla 💸.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Super szybka przesyłka dotarła, ugniatana jak widać na zdjęciach. Radiowy bardzo solidny i z doskonałą ergonomią. Przy pierwszym kontakcie. Jeszcze nie występowałem. Testowałem, że mam nadzieję zacząć wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo ładny nadajnik! Wygląda bardzo dobrze, bałem się, że jest za duży, ale nie, pasuje idealnie i bardzo ergonomicznie w moich rękach. Tylko mały szczegół, nie ma instrukcji obsługi.. Tylko pilot, kabel i wstążka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przyszedł w mniej niż miesiąc. Skrzynka jest trochę posiniaczona, ale wszystko gra. Wygląda dostojnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Ładna jakość budowy. Idealne dla ciężkich dronów. Nadajnik wydaje się trochę ciężki, ale dojdziesz do tego. Paczka była trochę uszkodzona z jednej strony. Ale radio wydaje się idealne. Jeszcze nie przetestowany, czekając na moje baterie z 18650.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Super za tę cenę! To mój drugi radiowóz, pierwszy był preorder. Ten system może naładować li-ion podczas startu (sim). Naprawdę fajne sensory. Super cena. Obsługa OpenTX jak Jumper t18, moduł wielomodułowy jp5in1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 411
    • Ft58 644
    • Ft24 165
    • Ft59 905
    • Ft6 303
    • Ft6 618
    • Ft7 879
    • Ft30 266
    • Ft10 402
    • Ft2 910