Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2017

    Взял против часовой и поставлю на летающие крыло или аэро лодку. Тогда толкающий винт не будет сам откручиваться! Моторчик не плохой. Качество хорошее. Очень не большого размера. Крутит шустро! Я покупкой доволен! I bought a rotation against the sentry and put it on a flying wing or an aero boat. Then the pushing screw will not unscrew itself! Motor is not bad. Good quality. Not very large. Spins brightly! I'm happy with the purchase!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Są to piękne małe motoryki, bardzo lekkie - co będzie idealne w moim przypadku - buduję małe modele Flite Test, gdzie każdy gram wagi robi różnicę. Te silniki są z śrubami montażowymi. Wizualnie wyglądają niesamowicie, ładnie, czerwony błyszczący metal. Zakupione 4, jak nadal rozbijam się dość często - czasami silniki mogą być uszkodzone podczas złego lądowania ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2018

    Racestar is a great engine, very good performance, not very warm and very reliable. I'm going to use these in the Lisam LS-210 210mm (BangGood Product id: 1001216) with the props 3030 (BangGood Product id: 1244722) and 6040 (BangGood Product ID: 975184). I highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Silnik obsługujący do 6" śmigła z lekką ramą. Nie miałem problemów z jakością silników. Kable o długości 12 cm. Obejmuje śruby silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dekzz
    BG
    22/08/2016

    I bought these to replace the 1306 mtors at this 270mm frame since I put the "3-rd floor" and FPV camera and transmitter. the motors seems to me efficient as they fly with no FPV equipment for 22 minutes compared to 19 minutes on my old motors on 5030 props and 3s 2700mAh LiPo. They could handle with ease bigger props cause after the flight they are barely heated. Have crash -> broken arm and motors still running fine! On this price U can't have such mottors so I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    buon prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    motores muy silenciosos y económicos yo los use para un proyecto de un drone 2s ligero y con hélices bipala de 6". todo perfecto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2017

    Todavía sin probar, tienen muy buena pinta. Los 1804 muy similares a estos me resultaron muy buenos, espero resulten igual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobre wykończenie waży 20 gramów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$13.79
    • US$10.34
    • US$16.16
    • US$4.99
    • US$6.89
    • US$17.24
    • US$6.50
    • US$59.99
    • US$40.41
    • US$74.99
    • US$10.59
    • US$6.92
    • US$3.99
    • US$31.17
    • US$9.99
    • US$6.92
    • US$12.69