Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(209)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(209)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    I didn't build it yet. This looks good.thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Idealny silnik do zestawu dronów zobacz zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wielkie małe motoryki jeszcze ich nie zmęczyły, ale zrobią to, gdy zacznę budowę. Brakuje tylko trzech śrub do rekwizytów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Bardzo dobrze, płynna rotacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dobrze, zamówiono wymianę silnika uszkodzonego przez uderzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Kupiłem dwa i mam inną długość wału. Siła magnetyczna jest też nieco inna, ale działa doskonale. Ponadto, jeżeli wielkość i wartość KV są takie same, można ją stosować bez żadnych problemów, nawet jeśli jest zmieszana z silnikami innych producentów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    2set目の購入です 前回同様1個は回りませんでした。 前回その時の気分で面倒になりもう1set買っちゃえ って思って購入したら また1個不良 セットで買ってもバラで4個買っても1個不良 今度このサイズのモーターを使う機体を作る時は違うモーターにします

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Silnik górny!!! Niestety bardzo długi czas dostawy ponad 60 dni roboczych.... W przeciwnym razie, to wszystko jest super 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    ich fliege sie mit 3s und ich finde es recht grenzwertig mal sehen wie lange die halten. ich denke die sind eher bis maximal 2s geeignet. ansonsten sind die teile echt okay. der Preis ist top. https://youtu.be/tra9-TrI6-k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$6.92
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$41.99
    • US$17.31
    • US$57.74
    • US$11.64
    • US$33.48
    • US$20.99
    • US$8.99
    • US$74.99
    • US$21.93
    • US$6.92
    • US$4.24
    • US$6.92
    • US$36.95
    • US$11.54