Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1301)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1301)
    • 5 Star(1256)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Niezwykle prosty program. Bardzo niska cena. Nie za wiele opcji, ale to nic. Działa bardzo dobrze na wszystkich moich prześcignięcia i racer esc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Karta działa doskonale, bardzo prosto w użyciu. Szkoda tylko, że maksymalne napięcie odcięcia wynosi tylko 3,1 V na komórkę, ale niestety było to już znane, widząc zdjęcia produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Po kilku brakujących zakupach w końcu znalazłem odpowiedni program do mojego Racerstar ESC/Motor Kombi w Banggood. Karta została szybko wysłana i dotarła szybko. Karta jest łatwa w użyciu i działa doskonale. Polecam, kciuk w górę za to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Ta karta programowa Racerstar SC została zakupiona do przeprogramowania mojej 60a Racerstar. Nie wiem, czy zadziała z innymi markami RSG, ale programuje Racerstar bez problemu. Otrzymano go w dobrym stanie, i był bardzo rozsądny, ale niestety trwało to długo, aby... Prawie miesiąc. Ponadto nie uwzględniono instrukcji, ale nie było to trudne do ustalenia. Za cenę, nie można go pokonać, bo przyszedł poniżej 9 dolarów! Ogólnie, gorąco polecam, jeśli trzeba przeprogramować swoją RSG Racerstar, ponieważ działa ona z 35a, 45a, 60a, 80a i 120a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    L'articolo corrisponde quanto descritto,rapporto qualita' prezzo indispensabile per settare la centralina i valori predefiniti del pickup monster fs racing victory 💪💪💪 se vuoi che vada piano medio forte sia nella velocita' sia nella frenata sia nello sterzare.. lo consiglio?👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Gyors szállítás! A kártya jól működik, könnyű használni. Köszönöm! 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    My Racerstar LED Program Card along with its manual just arrived . I am very pleased with the product. Small and simple to use. I can't wait to fire it up. Delivery came within the arrival time range.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Karta działa świetnie, nie za dużo, ani za mało. Robi to, do czego jest przeznaczony, nie mając nic wyszukanego i celu. Żadnych efektów specjalnych i wymyślnych guzików. Prosto i praktycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo zadowolony z czasu wysyłki. Zdecydowanie Banggood jest moim nowym ulubionym miejscem nawet szybciej niż Aliexpress. O produkcie: Budowanie jakości jest ładne, robi to, co powinno robić 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Wygląda dobrze, szybko dostarczona. Niestety nie działa to z moim esc (feiyue fy-03 bez szczotki). „Stan pracy" świeci na niebiesko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 954
    • Ft11 141
    • Ft20 059
    • Ft22 711
    • Ft38 230
    • Ft29 145
    • Ft3 094
    • Ft9 830
    • Ft7 188
    • Ft69 401
    • Ft6 431
    • Ft9 082
    • Ft34 084
    • Ft17 411
    • Ft17 086
    • Ft17 788
    • Ft65 225
    • Ft5 297