Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1382)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1382)
    • 5 Star(1330)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2017

    Very useful and super easy to use. This programming card is a must buy if you have a Racerstar ESC because by default the "Start Mode" is set to Medium and "Brake Force" is set to 100% on the ESC which is too much and the Start Mode set at Medium creates motor cogging if you have a heavy RC car. I usually keep mine at Start Mode - Strong and Brake Force - 25%. By the way, I can confirm that this programming card works with these two ESCs for sure: https://www.banggood.com/Racerstar-60A-ESC-Brushless-Waterproof-Sensorless-110-RC-Car-Part-p-1085233.html?p=LN24205151027201606U and https://www.banggood.com/Racerstar-60A-ESC-Brushless-Waterproof-Sensorless-With-Fan-110-RC-Car-Part-p-1116663.html?p=LN24205151027201606U

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Martwiłem się o to na początku, bo było niebieskie światło i nie mogłem nic zrobić. Po trzech mocach na niebieskim świetle już nie ma i to działa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Działa zgodnie z opisem, do programowania przewyższa hobby i RSG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Otrzymałem dziś moją kartę do geparda Jbl 21101. Szybka dostawa dzięki Banggood. Oglądałem YouTube zobacz zdjęcia, nadal czekam na mojego geparda, jeśli ktoś to zrobił, daj mi znać. Dzięki z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Niezwykle prosty program. Bardzo niska cena. Nie za wiele opcji, ale to nic. Działa bardzo dobrze na wszystkich moich prześcignięcia i racer esc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    Petit boitier très simple à utiliser. Il m'a permis de régler la puissance du freinage pour ne plus bloquer les roues (configuré à 100% par défaut) et obtenir un démarrage moins violent. Mon moteur brushless est beaucoup plus agréable à utiliser en crawler.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2017

    A must have for a JBL Truggy it will allow you to adjust the powerful brakes. And to fine tune the rc truggy to your own settings.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Thanks Banggood!!! Works perfectly !! 😎 Fast shipping!! Thanks!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Karta działa doskonale, bardzo prosto w użyciu. Szkoda tylko, że maksymalne napięcie odcięcia wynosi tylko 3,1 V na komórkę, ale niestety było to już znane, widząc zdjęcia produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Idealne do programowania kombinacji. Wiele wartości do ustawienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.29
    • US$38.99
    • US$56.58
    • US$17.99
    • US$100.99
    • US$16.99
    • US$28.49
    • US$49.44
    • US$11.54
    • US$26.93
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$8.07
    • US$12.99
    • US$4.29
    • US$12.69
    • US$15.99
    • US$9.99