Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    BEST Combo na cienkim budżecie!!! Otrzymałem czarny RSG 60A, który idealnie sprawdza się w moim samochodzie (WLToys 144001). Jedynym minusem jest to, że maksymalna siła hamowania (100%) jest dość słaba. Więc, jeśli potrzebujesz silnego hamulca w samochodzie, czarna 60A RSG cię nie zadowoli. Ale jeśli masz samochód, w którym opony łatwo się prześlizgną, ta RSG jest po prostu idealna do hamowania samochodu bez utraty zbyt dużej trakcji. Silnik jest nieco lżejszy i mniejszy niż normalny 540 4 biegun. Jest więc dobry dla lżejszych/mniejszych samochodów, ale nie jest to najlepszy wybór dla naprawdę dużych/ciężkich samochodów. Usunąłem wentylator (3 z 4 śruby odłamane...), ponieważ nie miałem na niego miejsca pod moim korpusem 1/14 i potrzebuję wentylatora na innej RSG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Szalenie szybki z lipo 2s, mocna górna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Przybywa szybko, pudełko jest lekko uszkodzone z jednej strony, wypróbuję go, kiedy będę wolny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • pioVIP5
    CZ
    07/06/2021

    Silnik bezszczotkowy, na razie nie zamontowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Wspaniale. Przybyłem wcześniej niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2016

    I am running the RacerStar F540 combo in a 1/10 “vintage” racing 2wd buggy. Power is great – a bit better than the old brushed motors I ran in this buggy “back in the day” but not so much power that I have to worry about stripping gears in my old buggy. ESC is very smooth at low speeds – no cogging at all. Both motor and ESC run cool. Car is currently geared for 35mpg, and still has very good low end power. My only complaint – there is no way to program the ESC without the programing card. The card is cheap - $6 here on Banggood. For an extra few dollars, I wish RacerStar/Banggood would include the card with the combo. Overall – great product. Recommended! Jerry From Texas

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2017

    Unfortunately, after the polarity reversing, I had to order a new one so we go again with the S3 Battery 11.1V 2200 about 80 km / h

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Stosunkowo szybka dostawa. Działa bardzo dobrze, jedź z 3S Lipo. Już kilka ładunków akumulatorowych i wszystko ok. Dostarczone są w małym kartonie, karta danych jest włączona, ale nie ma instrukcji obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    I have the 3930kv version, and i installed it on my 20 year old car to replace the old Nitro engine! Motor is just perfect for this car. Works extremely well, very nice on 2S and Amazing speeds on 3S. I'm extremely happy with my purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 015
    • Ft10 593
    • Ft3 024
    • Ft18 528
    • Ft15 382
    • Ft19 227
    • Ft13 439
    • Ft11 186
    • Ft26 920
    • Ft10 971
    • Ft10 896
    • Ft11 410
    • Ft4 508
    • Ft11 804
    • Ft4 541
    • Ft8 171
    • Ft56 900
    • Ft30 271