Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Silniki 5x 0703(c) 17000kv z wtyczką JST GH 1,25mm. To zapasowe, ale nie oryginały. Na razie ich nie wykorzystam. Produktem jest AE (Wg oczekiwań). Fast OST (Zarządzanie wysyłki) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Todo fenomenal, llegó antes de lo previsto, solo me falta probarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Te silniki są naprawdę dobrze produkowane. Magnesy nie mają odstępów i są cięte specjalnie, aby umieścić je bliżej siebie. Wyglądają, czują się bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    these are decent motors and are of good quality. if you decide to use the 22,000 version, make sure you use a 65mm frame and on a 75mm they can pull a lot of amps and reduce flight time a lot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2018

    These are great replacement motors for the stok uruav motors. unfortuntely , one of my original motors died on me but the Higher hv of these are even better

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2018

    Fast shipping, Good product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Wygląda jak normalne silniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2019

    super mini mais très jolie moteur, sa promet du bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    ur 65 260 mah lipo ,ı have flight time 2 min gnb lipo little bit hot but its moore fun moore strong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$15.99
    • US$55.43
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$36.99
    • US$74.99
    • US$17.24
    • US$8.07
    • US$13.99
    • US$20.78
    • US$11.54
    • US$12.99
    • US$14.94
    • US$11.54
    • US$21.93
    • US$13.99