Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Naprawdę niezły silnik i wszystko pasuje do Phoenix 2400. Otrzymałem wersję 850KV jako „Free Trial", więc w jakimś kufelku wymieni mój silnik o mocy 1050kv i spróbuj tego w Phoenix dla bezpośredniego porównania. Jest wyposażony w odpowiedni adapter i złącze kul. Dzięki Banggood - nie mogę się doczekać procesu! Moje wideo jest tutaj https://youtu.be/UNInLOvp2nU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    To jest świetny mały silnik, 850KV, że dostałem jako „wolny test". Użyję go na moim Wingu Témo, który teraz lata na silniku Turnigy i zobaczymy, czy działa płynniej, ale to zajmie trochę czasu, aby zrobić przymiarki. Jest z adapterem i wygląda naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Ładny silnik, to działa. Przesyłka jest bardzo szybka. Stawiam na feniksa 2400

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Klasyczny silnik i zestaw śledzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dostawa na czas dla tego dobrej jakości bezszczotkowego silnika, przeznaczony do użytku w moim szybie silnikowym. Miałem wiele sukcesów z Racestar Motors, wcześniej zakupiono i latałem. Z tego powodu kupiłem Racestar w stosunku do Volantexu, który w przeszłości stale mnie zawodził. Jedynym przekrętem z tym silnikiem, jest wał wystający z tyłu, co może być przyczyną uszkodzenia Lipo w przypadku ciężkiego nosa w lądowaniu! Aby zapobiec uszkodzeniom Lipo, potrzebna jest jakaś bariera zaporowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Racerstar BA4023 KV850, dostarczony dziś i przekonany o jakości!! Jest zainstalowany jako zastępstwo w moim feniksie 2400, a potem znowu leci, DZIĘKUJĘ BG ;-)) - w - prawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Niezła aktualizacja dla mojego Volantex 2400. Świetnie, aby zobaczyć jakość łożysk japońskich, już przetestowane i działa pięknie. Trochę to zajęło, ale warto było czekać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo potężny i masywnie duży bezszczotkowy silnik, świetny silnik do samolotu i dużo większy niż myślisz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo sprawna jazda i hamowanie. Idealny zamiennik dla silnika akcji Volantex ASW28.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Te silniki działają o wiele lepiej niż ten z Volantexu. Dziękuję, banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 282
    • Ft5 674
    • Ft1 675
    • Ft4 159
    • Ft3 402
    • Ft2 845
    • Ft2 635
    • Ft4 143
    • Ft18 843
    • Ft3 025
    • Ft3 025
    • Ft4 540
    • Ft5 674
    • Ft25 739
    • Ft11 731
    • Ft4 159
    • Ft24 497
    • Ft3 025