Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2022

    Wielki wentylator i szybka dostawa niestety zamówiłem zły rozmiar 😅😪😏🤦 ♂️🤷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jestem pod wrażeniem tych wentylatorów. Wysyłka trwała trochę dłużej, niż oczekiwałem. Ale fani są najwyższej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Nice little fan, plug and play.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Bardzo głośny i mało ruch powietrza. W ten sposób hałas pochodzi z silnika, a nie ze śmigła. Usunąłem go ponownie. nie jest zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Działa świetnie, wygląda świetnie. Na pewno wyschnie trochę powietrza. Jest środek zimy, pełen śniegu dla mnie, więc sprawdziłem go tylko na ławce. Jestem szczęśliwa.. Jednak uważam, że wtyczka drutu powinna być dwa razy dłuższa. To może być problem. I zapłaciłbym 5$ więcej za to, żeby było z 3x różnymi śrubami / śrubami. Nie jestem pewien, czy wszystkie podgrzewania silnika są takie same czy różne. Ale na szczęście miałem coś, ale moja mała śruba wciąż za długo potrzebowała trochę dystansu. Daję ci ją. 4 gwiazdki, potrzebuje dłuższego drutu i trudno było go przymocować do termokurczliwego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Przedmioty są zgodne z opisem. Wentylator chłodzący z dobrą wydajnością. Wysyłka dotarła zgodnie z planem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Great product. Fitted straight on my Arrma Typhon 3S motor. Spins like crazy and pumps out heaps of air.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Wielcy fani i potężni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    10+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$7.29
    • US$32.99
    • US$37.99