Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(386)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(386)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    Decent motor w/a fatal flaw. Plastic material 4the end bell is WAY to soft &tends 2melt/wallow out where around the bearing. Be conservative with gearing & watch temps. Recommend u add a heat sink

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Bardzo mocny i szybki, 27t jest wystarczająco szybki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Doskonałe i szybkie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2017

    I ordered 55t motor ( lower speed higher torque) for 1:10 crawler and don't miss! Really powerful motor! Doesn't heat but i additionaly ordered alu cooling radiator. If you want speed - order 21t motor if you want torque choose 35-55t motor. And don't forget to order spare brushes and wires to connect motor to esc! Заказывал 55т вариант для краулера (ползуна) у 55т меньше оборотов но больше тяга для гряземеса - самое то! Не греется радиатор на всяк надел.. Всем Удачи и Добра!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Świetny cena i szybka dostawa!!!Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować!Wydaje się jako produkt wysokiej jakości i świetnej ceny, zwłaszcza jeśli w budżecie!!To hobby może się bardzo drogie lol....Dzięki Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    Zajebisty silnik. W zestawie kable. Silnik w pełni rozbieralny. Szczotki można wymieniać. A teraz najciekawsze. Można ustawiać timing silnika, poprzez poluzowanie śrub i obracaniem korpusu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    Быстрая доставка. Внешний вид мотора на 4... посмотри как будет в работе. видео распаковки тут https://youtu.be/ACWnZzTkyjE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2017

    отличный мотор , обслуживаемый , щётки сменные , внутри подшипники (не забудьте купить провода, их нет в комплекте)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    Bought the 55T for my HG P402. Just to have some ideas about how it works. After reading good feedback from other buyers I took one of these motors for a try. I hope it lasts longer than my 23T (540) from another brand. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    excelente producto, los dos motores muy bien empaquetados y protegidos, ademas biene ligeramente lubricado, con lo que el oxido no le afecta durante el tránsito. Recomiendo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$30.02
    • US$21.93
    • US$18.39
    • US$15.00
    • US$11.99
    • US$19.62
    • US$55.99
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$17.09
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$7.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$8.09
    • US$24.99