Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2022

    Zły: Jak wielu recenzentów powiedziało, w opakowaniu brakowało tylko folii bąbelkowej wokół silnika i małego kawałka pianki do ochrony wału silnika. Skrzynia była dość pobita, a wał silnik prawie się wiercił. Racestart możesz zrobić lepiej... Dobra: 1720kV jest bestią! Możesz poczuć moment obrotowy, obracając wał silnika palcem, opór jest prawdopodobnie dwa razy większy. Bez zmiany biegów, 4s w Hobao SSTe Truggy koła na żądanie, i to jest trochę straszne z 6S. można prawie zrobić stojąc wstecz, jeśli tylne skrzydło jest usunięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    these racerstar motors are absolutely sweet I'm going to try it in my pirates 3 and see how it rips my son has the 4276 motor in his so I will put another post up next week and let you all know how it goes as always Banggood you are awesome fast post fantastic price fantastic service cheers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Więcej mocy oznacza, że będę miał większy zasięg. Na czwórkach to było super szybkie. Obawiam się, że szóstki będą mną, który cały czas coś psuje. Silnik dotarł tu dość szybko. Jak widzisz, mam kilka spraw do załatwienia. Silniki i ESC działają na mnie dobrze. Jest tu dobra wartość, jeśli wiesz, gdzie szukać i jak utrzymać swoje hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ken
    AU
    23/11/2021

    2060 kv Silnik Racestar gotowy do zainstalowania w mojej konstrukcji ZD Racing EX07. Powinien mieć duży moment obrotowy z rozmiarem 4282.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Przybył uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Arrivato velocemente. Confezione integra. Tutto molto buono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Niezwykle szybka dostawa i czysty silnik z dobrym wykończeniem i przyzwoitą wagą. Dałem wał skręt (ooh er) i to było prawie niemożliwe, znak dobrego silnika myślę?! W każdym razie jeszcze nie przetestowane, ale nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Sam silnik jest naprawdę dobry. Opakowanie nie jest jednak, jak stwierdza inny przegląd. Duże szanse na to, że w razie nieszczęścia mogą być uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Dobry silnik, ale uważaj. Połączenia inne niż te w ESC przekracza 150a. Na przykład, musiałem przeciąć i zespawać przewody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Oki, proszę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.29
    • US$27.71
    • US$12.99
    • US$60.99
    • US$17.31
    • US$26.99
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$16.99
    • US$39.99
    • US$50.99
    • US$27.99
    • US$95.99
    • US$3.99
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$35.99
    • US$8.99