Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(133)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2022

    Wygląda świetnie, masywny, dobrze zapakowany. Zostanie zmontowany w piracie zd Race 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Pomimo, że ludzie mówią, że nie będzie 6. To coś zrobi 6s, ale będzie dość gorąco, nawet przy niskim biegu, po prostu być ostrożnym i sprawdzić temperatury regularnie. To było zdecydowanie lepsze, niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    EXCELLENT VALUE!! I used this combo to convert my Hyper 7 to brushless. On 4s lipo with a 16t pinion the top speed is 44mph as seen in the photo. Motor temps are around 130 deg F and esc stays very cool. I used an Integy Hyper 8 brushless conversion kit which I had to slightly modify by drilling additional holes and enlarging the bearing carriers to get to fit the Hyper 7. If I have problems with the motor, I'll try the slightly longer 4076 as there is plenty of room in the Hyper 7. I've only had it for less than a week but so far, I couldnt be more pleased with the price and performance. Also, I believe shipping took around a week. I highly recommended this combo for 1/8 scale 4x4 buggies!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Upuściłem to na Traxxas Peak z 20t pinionem. Działałem 4s (2x 2s Maxamps 6500mah 150c). Zrobiłem 5 tylnych biegów z mocnym hamowaniem na końcu biegu (przewracanie przednie ze 100% siły) i ścigałem się po parkingu przez jakieś 10 minut. Esc był prawie fajny w dotyku, pod wrażeniem, silnik był trochę ciepły w dotyku. Pewny siebie, że mógłbym biegać 6s, prawdopodobnie cały dzień na EKSP. Zalecam uzyskanie karty programowej, siła hamowania jest słaba w domyślnym ustawieniu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    I replaced a castle system that "cogged" extremely bad making crawling almost impossible. this system is super smooth off idle at extremely slow crawling speed but with 6s I can still bash and u4rc race with ease. twice the power for half the price. I'm glad I pulled the trigger on this system and will be buying more in the future. now to see how it holds up.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    seems to be good, i put this in a converted hpi savage 25, can pull wheelies on 4s easily from a stand still not once moving thou... battery is only 2x 2s 2200mah from a small drone lol might have to gear up and see what happens, motor temp seems very cool so i know theirs room for gearing this one will be staying on 4s with a 5500mah battery once it arrives due to motor limits

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Wrzucił to do starej TA MGT 8.0 z nitro na elektryczny z 24T pinionem i to wszystko rozdziera się na 4. Uwielbiam to Niezła cena i warto. Silnik robi się gorący i potrzebuje wentylatora lub sposobu na schłodzenie go po około 30 minutach, ale to robi wrażenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wysoka jakość produktu i perfekcja 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.99
    • US$194.99
    • US$13.99
    • US$15.00
    • US$45.99
    • US$27.71
    • US$62.36
    • US$47.99
    • US$25.40
    • US$56.99
    • US$8.99
    • US$60.99
    • US$42.72
    • US$4.99
    • US$28.99
    • US$13.85
    • US$248.99
    • US$13.99