Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Jak na razie dobrze. Kupiłem 2600kv dla moich BlackJacków Pro Boats 24. Nadal biegam 3s, ale to dało mi trochę więcej obrotów i mogę powiedzieć, że w 4s to o wiele za dużo jak na Hulla. Na 3S jeździ po szynach i jest bardzo niezawodny. Motor jest około 120F po biegach, co jest więcej niż w porządku. Uruchomienie Hobbywing Seaking Pro 120, rekwizyt CNC 4214 i amazonek 60c 5200mah Lipo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Silnik wygląda dobrze, ale w pierwszym badaniu uszkodzony - z powodu problemów jakościowych Przerabiane 3 minuty na baterii 3s Myślę, że to była prawdziwa wada. Jak mogę naprawić lub zwrócić silnik?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Szkoda tylko, że dostawca podrzucił go pod inny adres i powiedział, że nie ma mnie w domu, ale to nie zależy od sprzedawcy 5 gwiazdek dla sprzedającego super szybko wysłany i super zapakowany 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bardzo mocny silnik jak dla mnie zd wyścigowa skala 1/10 ma dużo momentu obrotowego ledwo mieści się w podwoziu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    To drugi silnik, który zamawiam. Pierwszy nadal działa i jestem z niego bardzo zadowolony, więc polecam ten sam z góry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    chegou em boas condições e rapido obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    /Jednakże do przetestowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dobra robota, dobre zakończenie. Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Tak jak w opisie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 643
    • Ft7 280
    • Ft8 195
    • Ft7 564
    • Ft11 978
    • Ft9 828
    • Ft10 402
    • Ft30 266
    • Ft8 371
    • Ft13 107
    • Ft3 150
    • Ft21 482
    • Ft16 383
    • Ft19 231
    • Ft18 206
    • Ft15 292
    • Ft62 746
    • Ft8 699