Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2022

    Perfect combo for my zd racing tc10. Such a tight fit because motor is bigger but it is fine! I maybe drive only with 2s. I have had same ESC and i toasted it with 3s. But overall very nice and cheap brushless combo!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    14/03/2022

    Nie, nie, nie, nie. Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    now l can upgrade my RC car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    seems to work well. Installed it on VRX sword (FTX Carnage). Better punch than the original 550 brushed as expected. Long term relabiality to be seen. good for bashing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Szybka dostawa i bardzo dobrze śledzona jakość Używałem tego w moim 144001 i upgrade sprawiły, że jest to bardzo szczęśliwy, więc kupiłem to połączenie. To był mój pierwszy rozkaz i nie będzie ostatnim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przybył w krótkim czasie działa bardzo dobrze, wziąłem już 2600 kv teraz lub wziąłem 3300kv Polecam wziąć kartę programową wraz z zestawem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Ponieważ mam tylko Nimh, a domyślne ustawienia są dla baterii lipo, nie mogę tego przetestować. Kombinacja wygląda nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Właściwa obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Szybka wysyłka świetny produkt nawet dla modeli 1/8, a szczególnie nagrzewa silnik działa dobrze nawet w 3S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$44.99
    • US$42.72
    • US$75.99
    • US$17.99
    • US$56.58
    • US$40.99
    • US$27.71
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$19.62
    • US$7.29
    • US$16.29
    • US$21.93
    • US$24.99
    • US$32.99
    • US$98.99
    • US$112.99