Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    Użyłem go na wlttoys 104001 z 28T, działał bardzo dobrze, ale w pierwszych 5 minutach testowania samochód odleciało przednie koło, na szczęście znalazłem je po 10 minutach szukania. Dobra elektronika, serwo trochę powolna, ale jest przyzwoita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przybyła w świetnym stanie, tylko po to, by spróbować. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Być dobrym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo dobry silnik i esc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Lepiej miej swoje kaczki w rzędzie jeśli rzucisz to na 2wd 1/10... Na samym początku samochód robił salta w tył, lol. Stojaki na koła to nie problem, lol.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dostałem to w ciągu tygodnia nie było tak źle, ale karta nie dotarła, ale Manuel jest tam, co jest dziwne, czy ktoś mógłby mi pomóc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Niesamowita jakość i za niesamowicie bardzo dobrą cenę tylko to, że piniony nie miały odpowiednich zębów do samochodu, którego używałem, ale mój błąd, że nie sprawdziłem 100% polecam, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Nie dostałem mojego pirot 3 zd buggys, akumulatory szokuje wilk esc... Tylko kilka produktów przyszło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobra kombinacja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Fit this on a WL Toys 104001, I didn’t feel it was an easy job to do but I managed with the larger pinion and it’s very powerful, satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.49
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$8.07
    • US$21.84
    • US$8.07
    • US$11.99
    • US$120.99