Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2022

    Nie mogłem jeszcze używać, bo mój 104011 wyrwał tylne koła. Potem BG potraktował mnie jak gówno za 7 dolarów. Jechał samochodem 5 min. przez BG 5 godzin.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Użyłem go na wlttoys 104001 z 28T, działał bardzo dobrze, ale w pierwszych 5 minutach testowania samochód odleciało przednie koło, na szczęście znalazłem je po 10 minutach szukania. Dobra elektronika, serwo trochę powolna, ale jest przyzwoita.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Absolutnie doskonała, szybka dostawa, ładnie zapakowana, a co najważniejsze wszystko działa dokładnie tak, jak powinno. Natychmiast zamontowany i przetestowany na WLtoys 104001 i działa bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Całkiem niezły system, co? Szkoda, że nie ma jej razem z kartą. ESC jest dość duży i trochę trudno znaleźć miejsce, aby go dopasować, ale działa świetnie i ma świetny wentylator. - Silnik jest świetny. Servo jest wolne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Minden szuper. egyedül a szervot tartom kicsit lassúnak.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Produkt wygląda dobrej jakości, zajęło trzy tygodnie, aby dotrzeć do Meksyku, myślę, że to rozsądny czas. Niestety silnik nie był kompatybilny z moim RC był mój błąd podczas żądania, jednak ESC będzie mi służyć, już poprosić o poprawną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Nie mogłem przetestować silnika, wciąż czekam na samochód imma go włożyć, ale wypróbowałem serwo na moim TT 01, działa dobrze, Nie najszybciej, ale nadal bardzo mocnyl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    build quality looks better than expected and it’s quicker than expected, but there is no mounting points on the ESC or the power switch. there’s also no nice/neat way to cable tie them unfortunately.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Dobry produkt po prostu odszedł, aby spróbować Z pozdrowieniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Świetny zestaw za niską cenę 😝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$24.99
    • US$8.99
    • US$34.99
    • US$28.99
    • US$42.72
    • US$35.99
    • US$69.29
    • US$24.24
    • US$2.99
    • US$90.08
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$34.99
    • US$11.99
    • US$46.99
    • US$35.99
    • US$29.99