Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(497)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(497)
    • 5 Star(472)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Dostawa była powolna z USA do AU. Motor (3100kv) i RSG wyglądają na wysokiej jakości. Zainstalowany w Kyoshi Sandmaster z metalowym pinionem 26t. Sporo roboty, żeby wprowadzić RSG w mały obszar. Buggy absolutnie się teraz rozdziera, koła na asfalcie, GPS namierzył @ 52km/h z 3S i nie ma nawet pełnego przepustnicy. Trochę hałaśliwy, ale obwiniam lekko nieostrożny sprzęt na buggy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa z Chin do Niemiec trwała niecałe 3 tygodnie. Opakowania były trochę wgniecone, ale silnik i sterownik były nietknięte. Instalacja była możliwa bez żadnych problemów w mojej Tamiya TT-02. Wersja 3900kv ma dużą moc. Używam baterii 3s.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wow, dobra robota, kupno dobrego startu 3900 KV jest całkowicie szalone, robi się Bagels z moich opon. Nie sądzę, że mogę użyć całej mocy, ale będzie fajnie dzięki. Wrócę jak mówi Arnold

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo dobrej jakości połączenie esc 60A i silnik bez szczotek 3650 3900kV dla mojej aktualizacji Wltoys144001. Szybka wysyłka ze sklepu CZ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Bardzo zadowolony z tego pasuje zarówno do pinionu jak i do silnika na moich wltoysach 12429 i 12428. Dostarczenie trwało 10 dni

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo mocne połączenie, używam tego z stosunkowo niskim kv na bardzo ciężkim, ustawionym arma granit 4x4. Uruchamiam go na trójkach i jest bardzo twardy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zamówienie na 2 z tych bezszczotkowych silników było ze mną w ciągu dwóch dni! Sobotni wieczór zamówiony i we wtorek w południe motory były tam! Bardzo dobra jakość i łatwa instalacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Duża moc, nawet na 2S. Ogromna poprawa nad składem mocy w moim 1/10 offroadowym buggy. Pasuje prosto, nie potrzeba modów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Havent tested it out yet, but everything looks good. Packaging was in great condition. this is 60A and 3900kv setup. Delivery was fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Doskonały jako opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,441
    • Ft10,874
    • Ft18,799
    • Ft18,116
    • Ft15,723
    • Ft12,117
    • Ft9,793
    • Ft12,646
    • Ft22,902
    • Ft26,320
    • Ft3,105
    • Ft2,483
    • Ft6,150
    • Ft3,074
    • Ft1,551
    • Ft10,766
    • Ft1,862
    • Ft3,105