Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(524)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(524)
    • 5 Star(497)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Bardzo łatwy do zainstalowania na moim Maverick Phantom XT. Ten samochód RC tańszy był w silniku pędzla 15T. Teraz z tym zestawem z 2S Lipo jest bardzo szybki i bateria mają długi czas życia. Samochód jest teraz zupełnie inny i bardzo agresywny w prowadzeniu. Nie jest konieczne ustawianie RSG, ponieważ ustawienia fabryczne są bardzo dobre. Dzięki Banggood za ten zestaw jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dostawa była powolna z USA do AU. Motor (3100kv) i RSG wyglądają na wysokiej jakości. Zainstalowany w Kyoshi Sandmaster z metalowym pinionem 26t. Sporo roboty, żeby wprowadzić RSG w mały obszar. Buggy absolutnie się teraz rozdziera, koła na asfalcie, GPS namierzył @ 52km/h z 3S i nie ma nawet pełnego przepustnicy. Trochę hałaśliwy, ale obwiniam lekko nieostrożny sprzęt na buggy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa z Chin do Niemiec trwała niecałe 3 tygodnie. Opakowania były trochę wgniecone, ale silnik i sterownik były nietknięte. Instalacja była możliwa bez żadnych problemów w mojej Tamiya TT-02. Wersja 3900kv ma dużą moc. Używam baterii 3s.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wow, dobra robota, kupno dobrego startu 3900 KV jest całkowicie szalone, robi się Bagels z moich opon. Nie sądzę, że mogę użyć całej mocy, ale będzie fajnie dzięki. Wrócę jak mówi Arnold

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Plan, aby zainstalować „Brushless Convertion" do mojego HSP 94701 Wolverine Sprawdź wideo w moim Youtube Channel i Subskrybuj https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo mocne połączenie, używam tego z stosunkowo niskim kv na bardzo ciężkim, ustawionym arma granit 4x4. Uruchamiam go na trójkach i jest bardzo twardy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo dobrej jakości połączenie esc 60A i silnik bez szczotek 3650 3900kV dla mojej aktualizacji Wltoys144001. Szybka wysyłka ze sklepu CZ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zamówienie na 2 z tych bezszczotkowych silników było ze mną w ciągu dwóch dni! Sobotni wieczór zamówiony i we wtorek w południe motory były tam! Bardzo dobra jakość i łatwa instalacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Mam silnik i esc. Bardzo się cieszę, wkrótce je zbadamy. Wysyłka trwała trochę długo, ale nie stanowiła problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Duża moc, nawet na 2S. Ogromna poprawa nad składem mocy w moim 1/10 offroadowym buggy. Pasuje prosto, nie potrzeba modów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 946
    • Ft12 855
    • Ft20 178
    • Ft17 514
    • Ft11 207
    • Ft11 948
    • Ft14 085
    • Ft25 509
    • Ft29 317
    • Ft14 085
    • Ft5 272
    • Ft986
    • Ft31 978
    • Ft2 634
    • Ft65 611
    • Ft4 613
    • Ft4 283
    • Ft19 037