Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(265)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(265)
    • 5 Star(257)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Dobry, mocny silnik bezszczotkowy za cenę, wyposażony w mój ftx outlaw / vrx oktan, Doskonała aktualizacja standardowego silnika pędzla o rozmiarze 550, Jeśli to kupisz, nie zapomnij o esc bez szczotki, Ten silnik działa dobrze z 60-ampowym esc, połączenia pocisku to 4mm,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dostarczenie SDEK, pracownik silnika, umieścić na бронтозавра, ale jest słaby, na wieszaku na 3s nie stoi, można wziąć więcej pomocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bardzo dobry moment obrotowy i prędkość (mam wersję 4300kv). Potrzebuje czasu, żeby się włamać. Nie przegrzewa się. Bardzo dobry silnik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Naprawdę podobała mi się wydajność tego silnika Polecam 100^

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jeden z bananowych wtyczki był wadliwy i nie pasował do esc. Sprawdź przed zainstalowaniem samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wszystko zgodnie z opisem i super jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Idealna dla 104001

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Świetna wymiana silnika, wydaje się działać dobrze na LiPo 2S z dużą prędkością. Dla 3S działa zlew grzewczy / fan combo będzie potrzebne, ponieważ ma tendencję do dość ciepłe na zaledwie 2S.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 577
    • Ft3 142
    • Ft11 319
    • Ft7 624
    • Ft11 621
    • Ft19 974
    • Ft13 423
    • Ft19 974
    • Ft3 142
    • Ft5 444
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft4 491
    • Ft9 904
    • Ft62 586
    • Ft5 658
    • Ft16 272
    • Ft1 812