Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Wszystko przybyło w dobrym stanie!!Dostawa nie była zbyt długa i doskonała cena!!!Nie mogę się doczekać, aby wypróbować i bardzo zadowolony z zakupu!!Dziękuję Banggood!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dziękuję za szybką dostawę.. Jego miła i bardzo dobra jakość pasuje do samochodu rajdowego HPI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Fast delivery. Works fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Szybka dostawa. Poczekaj, aż włożę to do mojego wltoysa 144001

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niesamowity upgrade dla D12 Truck! Pasuje do silnika bezszczotkowego 2435!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Thx :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Element został dobrze zaprezentowany w dwóch pudełkach. Pierwszym z nich było opakowanie, które zawierało pudełko i materiał do pakowania. Drugi miał przedmiot, był dobrze zapakowany i zabezpieczony. Miał instrukcje, arkusze danych i specyfikacje. Model ten toleruje 35A przy 3S lub maksymalnym napięciu 12,6V. Może również pracować z 1S lub 2S, ale nigdy powyżej 3S. Zgodnie z arkuszem danych, ten model może obsługiwać Amp o mocy 120A. Przeznaczony jest do silników bez czuciowych 12T lub powyżej. Odporność 0,003Ohms Wyjście BEC jest analogowe, na poziomie 5V. Wymiary to 25 x 30 x 18,5 mm Optymalne skali modelu to 1/18, 1/16 i 1/14. Jest to dość oczywiste, że jest to przeznaczone do stosowania w sytuacjach niskiego i średniego obciążenia. Używałem go do tej pory z bateriami 3S i RSG nigdy nie było gorące do tego, że trzeba było odpocząć i ochłodzić. Baterie działają płasko, zanim mają jakieś problemy termiczne. Esc jest wodoodporna, ale nie wodoodporna. Najwyraźniej nie jest przygotowany na zanurzenie. Cena jest uczciwa i rozsądna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Na wypadek, gdybym go otworzył, lakierował. Również na 3 puszki z silnikiem 2440 3500kv ogrzanym, palec toleruje, ale na krawędzi, zamówił wentylator, nie będzie przeszkadzać. Wkładasz guzik, albo zardzewiał i przestanie działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2019

    Система по многочисленным видеообзорам была очень привлекательная. Именно поэтому решил заказать ее. В целом качество хорошее вроде. На деле еще не проверял. Летом будет обзор HBX с этой системой (надеюсь не развалится) Мотор хороший и вскоре после 5 аккумов дополню отзыв. Надеюсь "кокинга" не будет на малых оборотах т.к. мне придётся старотоваь очень медленно и постепенно ускорятся. Дифы с пластиковой чашкой скорее всего сорвет за два три резких старта. 35А хватает но лучше брать сразу на 40.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2017

    С доставкой и упаковкой как всегда все хорошо! Мне кажется, что регулятор сильнее греется, по сравнению со стоковым 25А - ставил на жука от хобикинг. По влагозащите пока не скажу, но есть небольшой зазор между корпусом и радиатором - надеюсь плата сама сверху залита герметизирующим составом тогда проблем не будет. Конденсатор стоит один, а не как на фото (2). И какой то он маленький - на фото слева регулятор от HK на 25А по центру Racerstar 35A!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 979
    • Ft6 513
    • Ft12 265
    • Ft34 518
    • Ft3 445
    • Ft5 364
    • Ft12 265
    • Ft1 610
    • Ft3 445
    • Ft3 445
    • Ft11 614
    • Ft4 876
    • Ft5 739
    • Ft2 782
    • Ft66 055
    • Ft4 312
    • Ft12 278
    • Ft6 513