Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Dziękuję za szybką dostawę.. Jego miła i bardzo dobra jakość pasuje do samochodu rajdowego HPI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć do obecnej sytuacji.. Cieszę się, że otrzymałam dokładny produkt. Trzeba przetestować i zaktualizować później. Dzięki 👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zawsze pod wrażeniem Banggooda.... Bardzo krótki czas dostawy i doskonała obsługa, informacja i pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Doskonała obsługa i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dostarczone szybko Działa i pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Nie było toru do śledzenia, pojawił się 24 dni przed SPB. Nie wierzyłem w to, reszta systemu jest w drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    Motor looks good. Tested it with Racetar ESC and Radiolink TX/RX. Will try to use on Remo Smax. It have 3.5 mm bullet connectors. Need to replace with bigger to match my ESC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2017

    Быстрая доставка, упаковано качественно. Отличный двигатель за свою цену. Внешне выглядит отлично, ходовые характеристики еще буду проверять.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    ottimo prodotto rapporto qualità prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,810
    • Ft10,940
    • Ft10,940
    • Ft3,538
    • Ft9,796
    • Ft4,753
    • Ft7,862
    • Ft6,494
    • Ft3,563
    • Ft5,469
    • Ft4,443
    • Ft12,121
    • Ft2,484
    • Ft6,152
    • Ft3,075
    • Ft10,769
    • Ft1,551
    • Ft5,904