Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Świetnie wygląda podłączony do reiwera i rozpalił się musiał przełączyć kierunek z wielkością nadajnika w porównaniu do zapasów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Świetny silnik, nie mogę się doczekać, aby dodać go do mojej rakiety zd s16

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wypróbowałem i przetestowałem na ławce..przyszedł bardzo szybko do uk w fakt 8 dni Brawo Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Mam nadzieję, że ten silnik wraz z innymi modami uda mi się przebić 40 mph moim wyłącznikiem udirc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2019

    good torque good acceleration can handle 3s lipo with 35A esc but gets a little warm I have a full metal wltoys A959 and it is too heavy for quick breaking

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Szybka dostawa. Poczekaj, aż włożę to do mojego wltoysa 144001

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    use this in my mini 8ight, a few friends bought them for their emb-1s, they run very smooth due to 4 pole and the speed is unbelievable ( 6080KV ) very good quality motor and for the price you can't go wrong

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2017

    3.5 мм бананы. Хороший моторчик. Не сильно греется. Недорогой. Норм консерва Good 2440 motor, 4 pole https://www.youtube.com/watch?v=FgmGmV-bm2k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    thankyou for a good service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Silny silnik, ale gładki.. doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$11.39
    • US$21.93
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$17.31
    • US$20.78
    • US$27.71
    • US$70.99
    • US$49.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$8.99
    • US$22.99
    • US$7.09
    • US$4.99
    • US$17.09
    • US$19.54