Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Ta bezszczotkowa kombinacja dotarła w idealnym stanie dla wszystkich, którzy mają samochody Latrax (Rally, teton, sst) ten bezszczotkowy silnik pasuje prosto do montażu silnika! Bezszczotkowy ESC jest nieco mniejszy niż szczotkowany Latrax ESC. Nadal czekamy na przybycie Lipo, a potem będzie gotowy do rocka! Ale tak..ogólnie ma bardzo dobrą jakość obróbki CNC i wygląda na to, że naprawdę najlepiej dmuchać do gięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Genialny zestaw. Zainstalowałem to w moim jonie Maverick i to było w zasadzie wtyczka i odtwarzanie. Zamówiłem kartę programową Racerstar, by wybrać ustawienia, w których polecam. Może obsługiwać 2s lipo lub do 6s nimh. W połączeniu z odbiornikiem glupotorków jest to doskonały zestaw. Zamienił moją już dość szybką szczoteczkę 1/18 w absolutną bestię, nie miałem wystarczająco dużo miejsca, aby osiągnąć pełną prędkość, ale łatwo potroił wydajność starego silnika 370. Ładny i kompaktowy, jak widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Niezła pułapka. Dodano go do WPL Cm44. Zobaczymy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Nadal muszę spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Kupiłem silnik i SC od ciebie to był wyścigstar2430 bezczujny wodoodporny7200/58 złącze baterii jest złe jeśli możesz wysłać mi odpowiednie złącze mogę naprawić to sam pierwsze zdjęcie jest to co wysłałaś drugie zdjęcie jest to co potrzebuję wysłać to do mnie Esc, który miałeś na swojej stronie miał żółte złącze dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Yet to try this ESC to on my 1/18 RC car. Package box was squeezed during shipment. It showed a mini tamiya connector in the picture but came in T-Deans connector. I wish it came in XT connector. 😊 Quality is good by the looks of it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Całkiem dobry, zauważalny wzrost mocy w latrax sst, spadek wymiany bez modyfikacji. 5/5 kupiłby ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Wyścigowa gwiazda 2430 esc combo. 5800kv idealnie pasuje do zespołu z napędem na 4 koła 1/18 Mt, obraz pokazuje wielkość dobrego momentu obrotowego i prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2019

    great for 1/18 cars like Latraxx Teton. Also fits and on this 1/18 http://bit.ly/2OOoFFe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Świetne połączenie, idealnie pasuje do proboat Sprintjet i ma dobrą moc, niskie temperatury. Szkoda, że esc nie może uruchomić trójki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 761
    • Ft11 535
    • Ft4 774
    • Ft11 761
    • Ft13 597
    • Ft3 597
    • Ft6 245
    • Ft11 137
    • Ft4 771
    • Ft2 225
    • Ft11 455
    • Ft9 227
    • Ft2 511
    • Ft3 180
    • Ft63 338
    • Ft11 837
    • Ft4 774
    • Ft27 369