Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(223)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2020

    Bardzo niezawodny VTX z czystym obrazem. Robi się gorąco na ławce, więc wyłącz, jeśli możesz lub przynajmniej wprowadź go w tryb pit, trzymając przycisk PWR, aż LED zacznie migać. Dostępny jest w torbie z kablem, ogonkiem SMA, naklejkami i przezroczystym plastikowym talerzem do montażu na stosie 30,5 x 30,5 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Silny sygnał z dobrą anteną i czystym oddzieleniem kanałów. Zalecenie. Mają dwa z nich i bardzo zadowoleni w quad dalekiego zasięgu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Fajny nadajnik wideo z wielkimi możliwościami! Bardzo miniaturowy i jego mocowanie dla wszystkich smaków! Mikrofon na pokładzie jest dobrą rzeczą do zrobienia, ponieważ teraz prawie wszystkie nowoczesne kamery idą bez mikrofonów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Jeszcze nie sprawdziłem. Czytałem wiele pozytywnych recenzji, kupionych do instalacji na Dart250G. Jeszcze go nie przetestowałem. Przeczytałem wiele pozytywnych recenzji, kupiłem go do instalacji na Dart250G.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Doskonały vtx za swoją cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Bardzo dobra jakość i wydajność vtx. Mikrofon to dobry dodatek. Używam go we wszystkich moich quadach. Ma 90 stopni mmcx do ogona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Świetny produkt, moc wyjściowa jest niesamowita. Szybka wysyłka. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Świetny produkt dla Rush fpv! Polecam w 100%, aby go kupić. Wygląda na to, że wkrótce będzie testowany. Przybył na czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Chodź szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super szybka wysyłka doskonałe pakowanie doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.85
    • US$14.50
    • US$8.64
    • US$25.90
    • US$67.99
    • US$14.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$10.85
    • US$13.85
    • US$29.50
    • US$14.29
    • US$559.99
    • US$23.59
    • US$32.99
    • US$109.99
    • US$105.59
    • US$13.99