Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Jeszcze nie sprawdziłem. Czytałem wiele pozytywnych recenzji, kupionych do instalacji na Dart250G. Jeszcze go nie przetestowałem. Przeczytałem wiele pozytywnych recenzji, kupiłem go do instalacji na Dart250G.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Silny sygnał z dobrą anteną i czystym oddzieleniem kanałów. Zalecenie. Mają dwa z nich i bardzo zadowoleni w quad dalekiego zasięgu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Lutowanie było łatwe, a złącze też działa. Najlepsze VTX dla moich systemów analogowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Otrzymany w prosty plastikowy amballage, że nie doznał zbyt dużego szoku podczas transportu, który pozostaje elektroniczny. Wrócę po podłączeniu wszystkiego, żeby dać mi poczucie, ale ładny wygląd wygląda na wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    delivery from USA is much longer than from China. Item rcvd in good condition. didn’t check yet whether working or not. Fro US to Ukraine delivered to Ukrpochta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Chodź szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    This is the second rush tank vtx I buy, it’s an awesome product! I’m sure that also this will work perfectly!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super szybka wysyłka doskonałe pakowanie doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Doskonały, otrzymany jak w reklamie, akcesoria zawiera 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    3 tygodnie i przybył, dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 601
    • Ft10 529
    • Ft42 926
    • Ft2 176
    • Ft12 891
    • Ft6 601
    • Ft12 709
    • Ft22 955
    • Ft7 988
    • Ft6 353
    • Ft27 044
    • Ft4 714
    • Ft9 117
    • Ft37 737
    • Ft3 743
    • Ft198 132
    • Ft30 189
    • Ft3 931