Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(577)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(577)
    • 5 Star(534)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Bardzo dobry, ciepły płaszcz, 175 cm wzrostu, mam XXL i jest w porządku. Polecam, choć jest trochę drogi. Jest bardzo dobry i wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Marynarka przybyła zgodnie z planem, kupiła L Mam 1.80 80 kg wzrostu pasuje do mnie idealnie, polecam wziąć rozmiar większy niż twój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Nie jest to już kurtka 90 Fun, chociaż linka jest taka sama, nie jest ogrzewana na szyi i ma pewne niewielkie różnice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    „Hello" nie włącza jubino. Więc guzik też jest inny. Nie dla mnie i Xiomi nie jest w porządku Oddaj mi pieniądze, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Kupiłem tę kurtkę trochę niezdecydowaną, ale tylko dla nieznanego środka. Ale miałem szczęście, ale też ostrożny. Ma małe dopasowanie, więc jeśli zdecydujesz się go kupić, rozważ podjęcie większej miary swojego. Ja jako L mam XL i jest idealnie. Kurtka ma przyjemny linia i jest dobrze wykonana i doskonałe wykończenia. Wszystkie zamki mają wodoszczelną kurację. I sama się ogrzewa. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Giacca caldissima anche da spenta grazie alle piume d'oca dell'imbottitura. il riscaldamento sembra funzionare correttamente anche se la devo ancora provare bene. Di alta qualità sia nei materiali che alla vista, prodotto molto consigliato. Non costa poco ma vale i soldi spesi. Pur essendo molto calda non rimane grossa da indossare come invece capita con i classici piumini invernali. L'unico problema è la taglia: sono alto 1e75 e peso 70 kg. Ho preso la L sentendo i commenti su Internet. La giacca mi sta precisa, forse la xl non avrebbe guastato considerando che si indossano abiti un po'spessi. Le spalle stringono un pochino quindi la XL sarebbe stata migliore ma di maniche va già bene così ma penso che sarebbe andata bene anche con le maniche un pochino più lunghe. Se siete con la mia corporatura andate di XL. Per il resto la giacca è bellissima, di qualità! straconsiglio a tutti!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Produkt bardzo polecany!! Po obejrzeniu różnych filmów na YouTube postanowiłem go kupić, a co z... Bomba!!! Zamówiony 23 grudnia dziś 8 stycznia przybył, tydzień przed tą prognozą. Testowany natychmiast, zarówno z baterią, jak i z wodą, przerósł oczekiwania. Polecam też wziąć dodatkowy rozmiar. Mam 1,70 Epson 70 kg i mam L, zgadza się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Jest tak ciepło, jakby jednorazowy Kair jest przymocowany do tyłu (talii) i szyi. Nie czuję się zbyt dobrze, kiedy się poruszam, ale to ciepło wydaje się być przydatne w sytuacjach, gdy wciąż jest mi zimno Aby uzyskać szczegóły, napisałem artykuł recenzji na blogu, więc proszę go zobaczyć. https://drone4.blog.fc2.com/blog-category-113.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Otrzymywane na czas, perfekcyjna dostawa.Z jakościowego punktu widzenia można zauważyć uwagę na realizację odzieży (gorące nawet bez baterii).Powerbank nie wszystkie kompatybilne

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.49
    • US$39.99
    • US$16.99
    • US$13.86
    • US$28.99
    • US$42.99
    • US$97.01
    • US$8.88
    • US$27.99
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$62.36
    • US$127.04
    • US$47.01
    • US$119.19
    • US$9.99
    • US$108.56