Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(527)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Otrzymywane na czas, perfekcyjna dostawa.Z jakościowego punktu widzenia można zauważyć uwagę na realizację odzieży (gorące nawet bez baterii).Powerbank nie wszystkie kompatybilne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo dobry, ciepły płaszcz, 175 cm wzrostu, mam XXL i jest w porządku. Polecam, choć jest trochę drogi. Jest bardzo dobry i wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Marynarka przybyła zgodnie z planem, kupiła L Mam 1.80 80 kg wzrostu pasuje do mnie idealnie, polecam wziąć rozmiar większy niż twój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Piękne, ponad wszelkie oczekiwania. Od razu widać i czuć, że jest to świetna kurtka. Konsystencja jest naprawdę świetna. Z recenzji myślałem, że faktycznie jest lżejszy zamiast jest doskonałej ciężkości. Próbowałem ogrzewania i działa bardzo dobrze. Xiaomi to gwarancja jakości. Polecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Waga 80kg i mam kolejne 1,75m, wziąłem l, ale jest ciasno. Z xl jest idealny, z bluzą pod spodem ciągnie lekko ramiona, ale nic denerwującego

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Super zadowolony z tego zakupu. Przybył w 19 dni pomimo okresu Bożego Narodzenia. Naprawdę dbał o szczegóły. Potwierdzam rozmiar mowy 1,78 x 80kg. Kupiłem xl i ubieram się przez Boga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    non corrisponde alla foto cuciture ovunque mentre nella foto non ha 1000 cuciture premetto che 2 anni fa ad ora ho comprato ben 3 modelli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Faktura wygląda dobrze Na razie wszystko ok cena trochę wysoka, ale warto doradzić wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Kurtka jest bardzo dobra, ale nie za te pieniądze.. Nie jest tak ciepło bez nagłówków. Złe jest to, że nie ma węża na dole, aby zamknąć i powietrze przechodzi! Nie mam banku, żeby próbować nagłówków. W deszczu jest bardzo wodoodporny i nic poza nim. Jest bardzo lekki i pomyślny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 963
    • Ft13 107
    • Ft8 650
    • Ft5 569
    • Ft49 161
    • Ft4 543
    • Ft8 191
    • Ft31 796
    • Ft3 274
    • Ft9 174
    • Ft10 813
    • Ft34 412
    • Ft3 274
    • Ft22 940
    • Ft10 157
    • Ft8 191
    • Ft19 302
    • Ft4 159