Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Świetny aparat. Użyj aplikacji Tuya. I łączy się z Google Assist i Amazon Echo Dot. Za bardzo mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dotarł bardzo szybko do Indonezji, dobre opakowanie i wszystko nienaruszone. Jeszcze nie przetestowany, ale wygląda dobrze i trwale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra kamera. Dobre opakowanie bez żadnych uszkodzeń. Sprawdziłam go, jak tylko się pojawił. Jutro zostanie wstawiony do garażu. A aplikacja mobilna jest bardzo łatwa. Na pewno wezmę jeszcze dwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Aparat jest doskonały i jest specjalna aplikacja do zarządzania kamerą do nagrywania wideo dla telefonu komórkowego i nagrywania dla chmury za nominalną opłatą. I oglądam wideo na żywo. Jestem pod wrażeniem. Dostawa przyszła dużo później i trochę mnie zawiodła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Good picture, lots of features, auto tracking, etc...uses P6SLITE app . The quality is plasticy though

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super szybko dostarczona. Zobaczymy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dokładnie w tym, co oferuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Szybka dostawa polecam sprzedającego dobrze zapakowane 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Znakomita kamera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    To działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 670
    • Ft10 828
    • Ft10 509
    • Ft8 279
    • Ft9 554
    • Ft9 872
    • Ft28 986
    • Ft9 554
    • Ft11 146
    • Ft13 978