Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2022

    Nie, nie, nie, nie, nie! Przyszedł wcześniej niż data, którą napisał Działa doskonale, z dużą ilością części zamiennych w opakowaniu, a w moim przypadku z ofertą i kilkoma kuponami w niesamowitej cenie. Miałem tylko problem z jej połączeniem z aplikacją i tak dalej. Ale po kilku próbach, domyśliłem się, i to jest w porządku, dla mnie, w połączeniu z jej honorem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Kilka godzin temu go zainstalowałem. Działa dobrze. Trochę hałaśliwy nawet w normalnym trybie i ma dwa ustawienia dla dywanów. Sensor robi magię. Bez niego to było miażdżenie we wszystkich ścianach i meblach. Po włączeniu był idealny w skanowaniu. Wirtualne ściany, bez powierzchni mopa działają idealnie. Nawet rozczulanie się jest niezłe. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Sama próżnia jest świetna. Dopóki nie znajdziesz sposobu, by wycieranie się udało. Kupiłem dwa z nich i obie miały ten sam problem. Nie spryskali wody do zmywania. Musiałem otworzyć zbiornik z wodą i dmuchać w rury i uruchomić pompę 5V. Ponadto musisz zrobić większy otwór na wtyczce uszczelniającej zbiornika, aby uzyskać więcej powietrza. Roidmi powinna była lepiej sprawdzić. To droga próżnia mieć takie problemy.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Nie mogłem uwierzyć, że cena, Hardt, to było coś podejrzanego z tym produktem! Więc zaryzykowałem i człowieku! Nie wierzę, że można dostać ten dobry produkt w cenie! Mogę tylko zarekomendować!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Szybka dostawa, można było powiedzieć, że zajmują się przesyłką. To bardzo sprytne urządzenie. Na początku się nie rozumieliśmy. Ale to mój pierwszy odkurzacz robota. Wszystko w porządku, gruntowne czyszczenie. Mojemu kotowi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Otrzymał ją w przybliżeniu. 10 dni do Grecji. Super jakość i wytrzymałe urządzenia.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Kiepskie odkurzanie i mycie, w pakiecie jest 5 worków na kurz, 10 mopów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Po prostu „świetnie"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jak na razie jest zatwierdzona. Ultra-szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Jest bardzo dobra. Oczywiście mam pewne problemy, takie jak ten, kiedy zdecydowałem się rozpoznać dywan i dać ból, nie byłem w stanie pracować. Trochę się boję, że kiedy wraca, by ładować i pusty, jakby stracił wodę, a w rogu śmieci, zauważam błoto. Ale do tej pory nie pokazał mi problemu, więc nie będę go oceniał negatywnie. Musisz zebrać wszystko od spodu, głównie druty, ponieważ jest jej najgorszym wrogiem. Mam go od ponad 2 miesięcy i zaoszczędziłem sobie sporo sprzątania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$291.06
    • US$119.99
    • US$275.00
    • US$349.99
    • US$199.99
    • US$23.99
    • US$398.99
    • US$369.99
    • US$466.61
    • US$169.99
    • US$459.99
    • US$179.99
    • US$165.00
    • US$195.00
    • US$234.45
    • US$169.99
    • US$359.99
    • US$259.99