Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Świetny samochód RC, lepszej jakości niż produkt Original Grubsze osie, grubsze ciało, dobre opony... Świetna zabawa. Nie dla dzieci! Zajęło 2 miesiące, aby przyjechać do Belgii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Świetny produkt przybył z wyprzedzeniem Muszę powiedzieć, że jest znacznie większy niż ten, Mam doskonały A5 wkrótce zacznę Wtedy zobaczymy, jak idzie rada dla wszystkich, którzy mają go kupić jest to, że są wątpliwości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Dobry zestaw RC wszystko czego potrzebował to paliwo i bateria i gotowy do działania. Czy silnik złamał procedurę i jeździł nim cały dzień, aż przyjaciel wjechał w słup i zniszczył ramę. Wielu ludzi było pod wrażeniem w lokalnym sklepie RC i prześcignęło Losi w wyścigu. Drugie zdjęcie to ulepszony filtr powietrza polecam zrobić to, jeśli planujesz go odkurzyć. Części zamienne łatwo było znaleźć z podręcznika i zamawiają je teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    3 miesiące do przyjazdu, ale nie zawiedziona to bardzo duża maszyna o wiele więcej niż widać na zdjęciu to marzenie dzieci za niższą cenę zrobię to dobrze potem spróbuj

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Extremely happy with my purchase. I bought it 3.6.21 it shipped 3.12.21 and it arrived 4.3.21. It does not come with the battery that's supposed to go on the car or batteries for the remote which is (like the rap game) no biggie. I bought the battery on ebay for 15 'merican bucks. I mixed 1 gal 91 and 5.5 oz Lucas semi syn 2 stroke oil(autozone), flipped the choke and pulled the string til I hear a noticeable pop and flipped the choke back and started the car on the first pull. Amazing. Shoutout to banggood for the discount for my first purchase, I saved 45 bucks! Worth the money and the wait!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobra dostawa i yego przed czasem nie został jeszcze przetestowany, ale yego dobrze 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    43 dni tranzytu na dostawę do Francji z Chin pociągiem, Brak opłat celnych i dostarczone przez UPS To jest potwór!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobrze otrzymany super produkt j ador

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Niesamowity samochód. Po złamaniu silnika (dwa zbiorniki benzyny) jeździ bardzo płynnie. Głośno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo niesamowita część ✌ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft161 923
    • Ft39 540
    • Ft20 155
    • Ft76 003
    • Ft97 814
    • Ft32 356
    • Ft23 460
    • Ft69 063
    • Ft88 957
    • Ft65 098
    • Ft44 940
    • Ft11 447
    • Ft68 095
    • Ft98 471
    • Ft74 351
    • Ft100 761
    • Ft48 244
    • Ft175 142