Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2019

    die abgedeckt sind top Daumen hoch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Tudo certo . Recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2017

    Protège bien les manivelles, mais durée de vie limitée de par la souplesse justement. Le produit finit par se déchirer à force d'enchaîner les coups, bref c'est du consommable. Un peu cher toutefois, vu que c'est vendu à l'unité (donc en commander x2)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2017

    Ok je n'avais pas vu, mais c'est indiqué il n'y a qu'un seul protecteur. Je pensais qu'il y en avait 2... En même temps, il y a 2 manivelles sur un vélo... De plus je trouve cher pour un simple plastique mou !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2017

    Ok je n'avais pas vu, mais c'est indiqué il n'y a qu'un seul protecteur. Je pensais qu'il y en avait 2... En même temps, il y a 2 manivelles sur un vélo... De plus je trouve cher pour un simple plastique mou !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2017

    This gadget protect the crank in a very exposed point... and it gives a personal look to your bike. Not very cheap (the price is for a single piece, not for the couple), but it works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2016

    todo perfecto, el material es de goma blandita y solo se poede colocar para las bielas rectas como la de la foto y la marca deore. un saludo desde españa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2016

    I've just seen the other reviews of this product I've ordered, and it's just unbelievable that it's sold as one piece, not a pair. So I have to order another one to fit it on my bike.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Recibí solo uno, no entiendo como lo venden por unidad, si son dos pedales. Es como comprar solo un zapato.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2016

    Tried putting them on a older pair of XT cranks and the fit is "sloppy". Would fit some more modern cranks fine however

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 702
    • Ft6 811
    • Ft5 297
    • Ft46 359
    • Ft10 597
    • Ft10 974
    • Ft8 702
    • Ft4 159
    • Ft11 583
    • Ft10 928
    • Ft6 814
    • Ft6 057
    • Ft8 827
    • Ft15 516
    • Ft10 597
    • Ft4 258
    • Ft3 274
    • Ft4 258