Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Skrzynka z uszkodzeniami transportowymi, ale idealnie zapakowana w środku tak, że dotarł cały. Piękny produkt starannie wykończony Zastanawiam się, co dalej w kwestii aktualizacji Willy 1/6

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dostawa jest bardzo szybka, otrzymałam paczkę w moim domu w Szwajcarii tylko w trzy tygodnie. Zwiastun ROCHOBBY jest doskonałej jakości, tak jak Willis. Skrzynka została uszkodzona podczas transportu, ale na szczęście przyczepa jest w idealnym stanie. Polecam sprzedającego. Dziękuję bardzo. Pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Fajny przyczepa Lil. Jedyny problem to to, że łańcuchy są krótkie i jeśli nie założysz jakiegoś zamka, przyczepa wyskoczy z haczyka. Był w stanie wyciągnąć 10# wagi nie ma problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Fantastyczna przyczepa dla RocHobby'ów Willys. Bardzo szybka dostawa, zamówiona 23.12. Dostarczona dzisiaj 31.12.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobry wybór! Dostarczony w dobrym stanie, szczęśliwy, że go posiada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Doskonała przyczepa, świetny zestaw, wielka radość i satysfakcja. Tylko w pakiecie brakuje instrukcji montażu, a zwłaszcza listy części, takich jak model jeepa. Czy nie jest dostępny jako plik PDF?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Słodko!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Doskonała jakość Szybka dyferencjał Ale płacę dodatkowe 25 dolarów cła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Świetna rola dla Willy'ego! Koła jeżdżą lekko i okrągle! Super jakość!...i bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Świetnie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 990
    • Ft2 440
    • Ft11 478
    • Ft3 051
    • Ft57 392
    • Ft2 562
    • Ft10 684
    • Ft4 547
    • Ft11 906
    • Ft87 329