Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2022

    Naprawdę bardzo szczegółowy model, super zapakowany w wielką skrzynię do przechowywania. Może być sterowany bardzo, bardzo czuły przepustnica, a kierownica wystarczająco silna. Jedyne na co mogę narzekać, to że są one bardzo miękkie, delikatne i ustępujące, i byłoby lepiej, gdyby były metalowe. Jeśli porównać jakość z drogimi RC4WD jest znacznie lepiej wyposażony i o wiele bardziej szczegółowy. Prawdopodobnie zamówię również samochód komandora (VW Beetle).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Absolutnie zajebista ciężarówka! Niewiarygodnie szczegółowe. 2-biegowa, 4WD / tylna WD, przełączalna za pomocą pilota, wiele funkcji światła, kierownica z tyłu, silnik obrotowy, otwierający drzwi, okap itp. Fantastycznie, nie! Świetne pakowanie, jak zawsze z ciężarówkami RocHobby/FMS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Super model, doskonała jakość. Wysyłka trwała nieco dłużej, ale dalej dotarła w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Dziękuję wam wszystkim, dziękuję. Model był produkowany w wersji min. Tydzień wcześniej, gdy byłem w Niemczech. Bardzo dobrze zapakowane i nieuszkodzone. Również cena była w porządku, a dzięki linii priorytetowej UE nie miałem żadnych problemów celnych i nie musiałem tam nic płacić. Idę z tobą na zakupy. Pozdrowienia, Horst

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Pomimo konieczności anulowania pre-order i ponownego zamówienia, warto było poczekać . (choć kierowca, który czekał trzy miesiące, może się nie zgodzić, ha ha). Bardzo szczegółowy model, który działa tak dobrze, jak wygląda. Czy czekanie było warte zachodu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Instrukcja użytkownika niestety nie jest w języku niemieckim, nawet jeśli instrukcja obsługi, na pierwszej stronie, jest w języku niemieckim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Świetny produkt, jednak jakość jest trochę za duża jak zabawka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Wszystko w porządku, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Ten jeep jest słodki! Bateria nie jest najwspanialsza. Wygląda na naładowany, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Bardzo miło kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$85.99
    • US$117.99
    • US$98.99
    • US$18.99
    • US$21.99