Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2020

    Ładny Jeep. Ciało jest niesamowicie szczegółowe, a ciała wstrząsowe są aluminium. Sprężyny są zbyt miękkie, po ucisku skłaniają się do jednej lub drugiej strony, nie wracają do poziomu. Więcej obrotów, niż się spodziewałem. Jedynym minusem jest radio. Natychmiast go wymienię. Jest w porządku jak na inny samochód, ale nie jest na tyle regulowany, by uzyskać wystarczającą kontrolę przepustnicy do realnego czołgania. Ogólnie świetny produkt, szczególnie dla kogoś, kto ma doświadczenie w hobby i bardziej odpowiedni sprzęt radiowy.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Ten imponujący samochód przyjechał po chwili, w swoim cudownym styropianowym pudełku. Trochę wolno, ale bardzo realistycznie. Nawet rozdzieranie śniegu wygląda świetnie! Może mieć różnicę blokującą, jak Hg 407, ale inne wydaje się bardzo dobrą jakością. Jak możliwości usług i ewentualnych aktualizacji. W zeszłym roku musiałem sprzedać własnego Forda GPW z 1944 roku. To miły substytut. Przyjaciel, który odrestaurował kilka jeepów również był pod wrażeniem. Kilku moich przyjaciół chce tego teraz.... Jedyne, co nie jest pod wrażeniem, to moje koty. Są sceptyczni do całego projektu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2020

    Dobrej jakości plastik i wykończenie. Zalecane do RC i 12-calowego hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Przesyłka jest bardzo szybka, paczka dotarła do Szwajcarii w niecałe dwa tygodnie. Jeep jest piękny! Ciało i wnętrze są niesamowicie szczegółowe! Pilot jest bardzo czuły, ale pozwala dobrze zmierzyć przyspieszenie i mieć bardzo dobrą kontrolę w terenie. Ten Jeep Willis to coś więcej niż RC! Niesamowite!!! Dziękuję sprzedawcy za szybką dostawę i śledzenie paczki. Polecam sprzedającego i Jeepa Willisa! 5 gwiazdek!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Absolutnie niesamowity & fantastyczny punkt cenowy - jeden z najlepiej wyglądających RC's na rynku. Przemalowany, by mieć inne spojrzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zacznijmy od mocnych punktów: - Szczegóły są niesamowite! - Niespodzianka - środek ciężkości jest dość niski - Jeśli jesteś znudzony jeep - można umieścić dowolne ciało chcesz - pod standardową ramą, bardzo dobrze zaprojektowane - wstrząsy są dobre - wystarczy wymienić olej, z tyłu - usunąć dystanse - naprawić wstrząsy Osłabienie : - Opony... Bo teren jest straszny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Ponad sześć tygodni czasu dostawy. Ale cała ta frustracja na bok, to jest piękne RC. Prosto z pudełka jest po prostu wspaniały. A dla entuzjastów pojazdów WW2, ma wszystko, czego oczekiwałbym, z miejscem na dostosowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Idealny model R/C, który wygląda jak jego próbka. Doskonała charakterystyka jazdy (zobacz wiele filmów na YT). Nie widziałem lepszego jeepa i pewnie już go nie zobaczę. Kupiłem kolejny, który dostosuję do wyglądu mojego cywilnego samochodu z lat 60-tych. Jeśli chcesz ładny, duży, doskonały model jeepa jazdy, masz wyjątkową okazję... Jedynym problemem jest kupowanie baterii. Uwaga!!! Sprzedawcy zalecają złącze T-Dean dla baterii, ale model ma połączenie przez XT60!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Bardzo ładne wykończenie, poza tym, że brakuje ramienia łączącego przed „LINK" Oczekuję odpowiedzi od usługi po sprzedaży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo ładny pojazd. Bardzo szczegółowy 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$52.99
    • US$189.99
    • US$39.99
    • US$80.99
    • US$487.99
    • US$58.99
    • US$92.99
    • US$315.09
    • US$115.99
    • US$135.99
    • US$125.99
    • US$60.99
    • US$81.99
    • US$64.99
    • US$80.99
    • US$168.99
    • US$18.99