Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Dostarczenie bezbłędne, ale bardzo długi czas oczekiwania, jednak tak zapowiedziany. UPS po prostu umieściło paczkę w korytarzu ☹ ️ nie tak błyszczących. Krótkie do zalecenia, jeśli masz cierpliwość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Produkt przybył powoli, ale dotarł, byłoby interesujące, jeśli sprzedaż kompletna z baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    BARDZO piękna modelka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Ładnie wyglądające ciało z bardzo ładnymi szczegółami. Koło sterowe poruszane mikroserwisem, przednie światła (ciepłe białe). Miękkie opony, mocne sterowanie. Dobra gładkość do pracy, nie za szybko - prawidłowo dobrany ogólny stosunek dla badania rc. Szkoda, zawieszenie nie jest oparte na sprężynie liści, jak oryginalny (1:1) pojazd. To połączenie z wstrząsami i sprężynami. Testowane na razie tylko 15 minut... Ogólnie to bardzo dobre, zwłaszcza dla filmu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Bardzo szybka dostawa! I bardzo ładny model za małe pieniądze w interesującym opakowaniu! Pochłaniacze wstrząsów nie działają zbyt dobrze. Przyjrzę się im bliżej. Ale poza tym, jestem zachwycona!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Fantastyczna platforma w tej cenie. Części fabryki jak elektronika, opony i wstrząsy są całkiem przyzwoite. Postanowiłem ulepszyć elektronikę o coś lepszego. Wybrałem Hobbywing Quicrun 80A, ponieważ jest bardzo przystępny i uwielbiam możliwości programowania. Ulepszyłem też do 1.9 kół aluminiowych i użyłem opon Rc4wd baja. Zrobiłem sobie własne linki, więc mogę przesuwać przednie koła trochę bardziej do przodu, żeby mieć nieco dłuższą rozstaw osi. Porzuciłem plastikowy wał napędowy dla kilku metalowych (115-140 mm) znalezionych na ebayu. Zmieniłem też silnik na 45T z Rc4wd, który miałem w pobliżu, jak i rc4wd moment obrotowy serwo. Planuję zwiększyć wstrząsy wkrótce. Zdecydowanie polecam tę ciężarówkę każdemu, kto szuka dobrej platformy. Jedyne, co znalazłem, to nie wszystkie figury 12" pasują. Miałem jedną, która była w pełni możliwa, ale nie pasowała. Słyszałem, że 10-10.5 liczb działa najlepiej

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Bardzo szybka dostawa! Szczegóły modelu są niesamowite w tej cenie. Jedynym słabym punktem są wstrząsy. Trzeba ich zastąpić na coś innego, bo pracują bardzo źle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Bardzo szczegółowe diamenty, działa świetnie. Przybył po ok. 45 dni, bardzo dobre opakowanie. Uwaga bez zdalnego sterowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Naprawdę lubię prowadzić tę część. To naprawdę zabawne. Przedział akumulatora jest trochę dalej do przodu i około 8 mm niżej. Teraz moje grube lipy pasują. Z 11,1 V ma naprawdę moc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Kocham to, świetny produkt, świetne opakowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$600.29
    • US$255.24
    • US$87.39
    • US$335.99
    • US$219.99
    • US$13.99
    • US$53.99
    • US$61.99
    • US$149.99
    • US$200.99
    • US$144.99
    • US$69.99
    • US$240.99
    • US$159.99
    • US$150.99
    • US$90.99
    • US$58.99
    • US$844.29