Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Przybył szybciej niż oczekiwano, Sprawa ma kilka pęknięć w nim, ale nie został kupiony dla pudełka :D, Przedmiot, który sam wygląda i czuje się naprawdę dobrej jakości, ale czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Mam jeszcze jedną. Ten był poza magazynem. Myślę, że tak jest lepiej. Wygląda na dobrą kvalowość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Zajęło 3 miesiące, aby przyjechać po wielu zamówieniach.. Produkt wygląda ogólnie dobrze. Nadal nie jest testowany. Sprawa trafiła do piachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Właściwy produkt, ale zajęło 4 miesiące, aby dotrzeć. Przybyłem z rozbitą sprawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Narzędzia jakości bardzo zadowoleni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Nie tanio, ale używam go już od jakiegoś czasu i czy jest wart swojej kasy tak jest, jest o wiele lepszy od innych mam tylko przyczepność. Ale wart pieniędzy, pa, dwa razy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bang za twoje dolce! Narzędzia wydają się jakości i mają wciśnięcie w lub wokół sprzętu, bonusem jest to, że pasują do sterowników uderzeniowych i elektrycznych śrub. Czas pokaże, jak się trzymają, ale ogólnie mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wygląda dobrze, ale wariaci kręcą się na wale i nie mogą być używane. Musiałem je przyspawać, rozczarowujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetny zestaw, bardzo przydatny i świetna jakość. prawdziwa wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    io

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft4 778
    • Ft5 148
    • Ft3 307
    • Ft24 281
    • Ft6 225
    • Ft4 778
    • Ft6 986
    • Ft1 835
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft5 514
    • Ft9 155
    • Ft5 514
    • Ft6 250
    • Ft9 563
    • Ft71 991
    • Ft59 249